Nu credeam să ajung să-l apăr pe Andrei Gheorghe

Sebastian Vlădescu, ministrul Finanţelor, are o pasiune mistuitoare  pentru ceasurile de månă. Un asemenea obiect defineşte statutul social al unei persoane din prima secundă. El deţine ceasuri Patek Philippe, Vacheron Constantine, Breuget, Jaeger-LeCoultre, A. Lange & Sohne sau Breguet. Un model  Jaeger-LeCoultre 175th Anniversary (Grand Tourbillon) costă 32.640 euro.

Pentru un Cvstos Challenge Tonneau Chrono decartezi 13.530 euro. E o măgăoaie mare, în care vezi tot, ficaţi, inimi, plămåni, pancreaşi, rinichi. Inimile ticăie ca nebunele spre fericirea posesorului, la måna căruia se uită foarte interesate doamnele, mai ales fosta soţie a lui Cristian Boureanu, care la un moment dat a şi fugit în lume călare pe ceasul lui Vlădescu, naşul de cununie. Dar marea lui pasiune în materie de ceasuri este modelul Corum Platinum Golden Bridge, o carcasă de platină cu cristal de safir, pe fundul căreia se zbat măruntaiele blindate cu 66 de diamante, totalizånd circa 1,26 karate, cu brăţară din piele de crocodil, numai 50.000 de parai, bibi. O altă nebunie care i-a luat minţile este modelul A. Lange & Sohne Datograph Flyback de numai 66.300 $, cåt şi un Breguet Skeleton Openworked Tourbillon din aur roz, de 65.000 $. Cu ultimul a fost Vlădescu pe månă la negocierile cu FMI. Pentru bani de pensii ai unei ţări care, nu se poate defeca de, scuzaţi, foame.

La faza asta, fostul consilier de imagine Andrei Gheoghe şi-a luat rolul în serios şi l-a rugat să-şi scoată limuzina de la månă şi să-şi pună un ceas de 100 de parai. Nervos, Vlădescu i-a dat ultimul avertisment, după care a mai urmat un sfat-două de genul ăsta şi Gheorghe s-a trezit zburat în noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.