Din abisul gândirii mungio-pippidiste: Referendumul pentru justiţie nu e bun, încalcă drepturile corupţilor

Citesc, cu oarece întârziere, ce scrie Alina Mungiu-Pippidi (ajunsă între timp şi mare expert constituţional) în articolul Constituția e valabilă și pentru popor. În statele de drept, publicat în romaniacurata.ro.

Ei bine, conform analistei noastre, o dârză reprezentatntă a societăţii civile, referendumul pentru justiţie din acest an nu e bun de nimic pentru că, din câte înţeleg, încalcă drepturile corupţilor.

Totodată, din articol reiese faptul că cei peste şase milioane de români, favorabili întrebării referitoare la interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie, ar fi nişte habarnişti care refuză să înţeleagă ce şi cum cu statul ăsta de drept. Apropo de societatea civil,  la referendum pentru justiţie au votat aproape 8 milioane de oameni, ceea ce înseamnă cam jumătate dintre românii cu drept de vot.

Utilitatea referendumului a fost doar să mobilizeze oameni fără nicio înțelegere a statului de drept contra PSD chiar pe pretextul statului de drept, scrie Mungiu-Pippidi.

Nu intru acum în detalii legate de suferinţele mai vechi ale doamnei pricinuite de faptul că alegătorii nu mai iubesc atât de mult PSD-ul şi nici nu revin asuprea regretelor ei pricinuite de intrarea lui Dragnea la puşcărie, pe nedrept, după cum ne spunea ea în articole mai vechi.

Consemnez doar o altă pildă de-a dreptul abisală din gândirea mungio-pippidistă pe care am găsit-o în articolul citat mai sus: Corupții nu pot fi condamnați sau amnistiați sau excluși pe alte reguli decît violatorii, pedofilii, criminalii în serie sau masturbatorii în public. Cît de cretin trebuie să fie cineva să nu priceapă chestia asta? Nu trebuie doctorat în drept constituțional.

De ce violatorii şi masturbatorii? Vă rog nu mă întrebaţi pe mine fiindcă precis mă blochează Facebook-ul. Însă pe doamna Mungiu-Pippidi o puteţi întreba, că doar e medic, iar ultimul ei loc loc de muncă în branşă a fost într-o clinică de psihiatrie.

3 comentarii la „Din abisul gândirii mungio-pippidiste: Referendumul pentru justiţie nu e bun, încalcă drepturile corupţilor”

 1. Și asta muge până și prin Germania?
  … CUI, CE & PE AI CUI BANI se pișă cu inepțiile care-i rămân neluate sub lupă de a făcut atâtea guși încât musai este să și le învăluiască-n eșarfe în speranța că n-o să fie-ndesată la boarfe???

  https://oamenicasobolani.wordpress.com/

  CHIAR
  ,
  Numai INEPȚI au toate elitele
  De defilează ostentativ cu toate belitele?

 2. Se pare că slănina de pe creier este o consecință a Ciumei Roșii extinse la un organism Pantagruelic care s-a suprainfestat. Condoleanțe madam Pipidii, ei devenit o DEJECȚIE PSD-istă grasă, cretinizată șu obsedată șă înjure cu orice prilej opozanții mafiei social-democrato comuniste !

 3. Slănina de pe creier este o consecință a Ciumei Roșii extinse la un organism Pantagruelic care s-a suprainfestat. Condoleanțe madam Pipidii, ei devenit o DEJECȚIE PSD-istă grasă, cretinizată șu obsedată șă înjure cu orice prilej opozanții mafiei social-democrato comuniste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.