Distanţarea lui Dragnea de Irina Tănase dă frisoane Lumii Justiţiei, care clamează: Eliberaţi-l

În vremea coronavirusului, distanţarea lui Liviu Dragnea de iubita sa Irina Tănase, care nu-l mai poate vizita nici măcar în postură de mediator, a produs o mare emoţie site-ului Lumea Justiţiei, aşa că azi a titrat patetic: Eliberaţi-l pe Dragnea.

În opina respectivului portal, cunoscut drept unul eminamente PSD (aripa Daddy), Liviu Dragnea trebuie eliberat de îndată pentru că, în vremea pandemiei, ar fi vulnerabil la Penitenciarul Rahova.

În primul rând, Dragnea, de 57 de ani, nu intră în grupa de risc. Şi luju.ro ştia asta, bănuiesc, aşa că sugerează – eliberarea lui Dragnea ar trebui să vină în urma unei indicaţi dată de Michelle Bachelet, Înaltul comisar ONU pentru drepturile omului, legată de posibila contaminare cu coronavirus a unor denţinuţi din întreaga lume.

Numai că-i o cacealma, Bachelet nu s-a referit nici pe departe la deţinuţii care îşi execută pedeapsa în condiţii privilegiate, cum e cazul lui Dragnea, un încarcerat bine protejat, conform legii, pentru că a fost demnitar.

În rest, daca eram în locul celor luju.ro, nu mă gândeam chiar la coronavirus, ci invocam claustrofobia – în penitenciar, boală profesională.

Un comentariu la „Distanţarea lui Dragnea de Irina Tănase dă frisoane Lumii Justiţiei, care clamează: Eliberaţi-l”

  1. Distantarea de juna Irina e un fleac pentru un great leader. I-a anihilat el si pe asasinii cei rai de la Athenee Palace, care, din fericire pentru viitorul nostru de aur, l-au asasinat doar din… privire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.