Teledonul Antenelor din vremea coronavirusului faţă cu imensa datorie la stat a lui Voiculescu, zis Varanul

Aflu, cu oarece întârziere, că Antenele Varanului au organizat un teledon în ajutorul medicilor care luptă împotriva pandemiei de coronavirus şi mă pufneşte râsul. Păi da pentru că, după şase ore, s-au strâns 2.627.219 de euro.

Adicătelea, un fleac faţă de cele 60 de milioane de euro cu care Dan Voiculescu, patronul Antenelor, a prejudiciat statutul român. N-o spun eu, ci instanţa. Din această sumă, Fiscul a recuperat foarte puţin. Au mai rămas vreo 50 de milioane de euro de recuperat, dacă nu şi mai mult.

Decât exerciţiu de ipocrizie numit teledon, mai bine dona Dan Voiculescu vreo 3-4 milione de euro din ce datorează statului, nu doar vreo 100 de mii, cât a dat acum, şi îi scutea pe mulţi de mascarada teledonului mărinimiei proletare cu caracter umanitar, patronat de Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Mihai Morar și Mihai Gâdea.

Nu toată lumea aplaudă, Andreea Berecleanu, fostă prezentatoare la Antena 1, a criticat pe pagina sa de Facebook toată tărăşenia:Situatia este dramatica peste tot. Si totusi, nicaieri in aceasta lume, nu s-a facut un teledon

Însă, da, Varanul ştie reţeta: fără circ nimic nu are gust.

Apropo de acest teledon, cunoscuta intelectuală Maria Grapini, aleasă europarlmentar pe listele PSD, le-a solicitat imperativ mai-marilor ţării să doneze întreg salariul. Ea, care câştigă peste 8.000 de euro pe lună, a donat doar 2.000 de euro. Restul e tăcere.

Un comentariu la „Teledonul Antenelor din vremea coronavirusului faţă cu imensa datorie la stat a lui Voiculescu, zis Varanul”

  1. Acesta e nivelul lui Felix, mos Reptila, solutia imorala, tupeul fara frontiere. Dan Voiculescu: Cine se va dovedi că a avut un angajament cu Securitatea, va fi dat afară, în frunte cu mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.