Doamna Tatoiu, pe drumul ei neabătut spre ridicolul sublim

Domnul Victor Tatoiu este un martir. Iată, mai sunt asemenea exemplare rare de sex masculin în ţara asta plină de umor.

După ce  Monica Tatoiu a apărut pe sticlă în stil punk doar ca să ne arate cum a pozat ea pentru o revistă uşurică, soţul doamnei a fost întrebat ce părere are despre toată tărăşenia. Ei bine, omul a răspuns: „Nu mă uit la televizor dar presupun că arată ca în pozele alea idioate. Vreau să îi spun să vină acasă”.

Nu ştiu cât îi va folosi doamnei Tatoiu luciditatea domnului Tatoiu ori cât o va impresiona strigătul disperat al soţului. Mai mult, deja imi e greu,  chiar aproape imposibil, să anticipez cine o va convinge până la urmă pe punk-ista noastră să se oprească din drumul ei vertiginos către un ridicol aproape sublim.

7 comentarii la „Doamna Tatoiu, pe drumul ei neabătut spre ridicolul sublim”

  1. Madama traieste in tara care o merita din plin. doar intr-o asemenea tara ea poate sa apara aproape zilnic la tv si sa debiteze numai prostii

  2. Nu suntem in masura sa judecam,insa recunosc ca limita ridicolului este dincolo de noncomformism,ilaritate

  3. …ar avea urgenta nevoie de vreo 10 psihiatri! Ah, nu! Nu pentru a o trata! Nu exista tratament pentru boala ei! Ci pentru a o folosi drept „studiu de caz” intr-un nou tratat de psihiatrie, adus la zi!

  4. Stiu ca ZILNIC, FARA INCETARE, prin intermediul TELEVIZIUNILOR PLINE DE SCONCSI, li se toarna romanilor in cap TONE DE LATURI, DEJECTII, INFECTII de toate soiurile…E un spectacol grotesc CARE PARE CA NU ARE FINAL! Are, insa, o rezolvare PERSONALA!!! Anume….TELECOMANDA!!! Pe care, stim cu totii, orice roman este stapan!!! DACA TOTI ROMANII AR REFUZA TELEVIZIUNEA IN BENEFICIUL CARTILOR, PLIMBARILOR SAU ORICAROR ALTOR ACTIVITATI….VA ASIGUR….MULT MAI PLACUTE…CE AR FACE TELEVIZIUNILE??? Nu ar da faliment??? DAR NU, NU DOAMNELOR SI DOMNILOR!!! GLOATA VREA SANGE!!! GLOATA VREA CIRC!!! GLOATA VREA ZOAIE IN CAP!!! Altfel, AR FI PROCEDAT CA MINE!!! CARE A REFUZAT, INCEPAND CU INCEPUTUL ANILOR 2000….SA SE UITE LA TELEVIZOR!!! Cati romani AR FI DISPUSI SA FACA UN EFORT INDIVIDUAL PENTRU A NU SE LASA INVADATI DE DEJECTIILE MASS-MEDIA??? Putini….foaaaaaaaaaarte putini! Pentru ca….eu sunt convins….ca DACA AR FACE-O….LUCRURILE S-AR (AUTO)REGLA!!! TELEVIZIUNILE ORI AR DA FALIMENT…ORI SI-AR SCHIMBA RADICAL VIZIUNEA ASUPRA PROGRAMELOR!!! Este, dupa parerea mea, un cerc vicios pe care, IN ACTUALELE CONDITII, NUMAI FIECARE ROMAN IN PARTE IL POATE SPARGE!!! PRIN REFUZUL, EFECTIV, AL TELEVIZORULUI!!! Pare utopic, DAR ALTA SOLUTIE NU VAD!!! Ori …atata timp cat nu o fac…inclin sa cred ca romanii majoritari si-au pierdut si orice bruma de respect de sine…si se lasa invadati, 24 din 24, 7 zile din 7, de toate aceste mizerii care le distrug viata! Acest masochism….isi are, dupa parerea mea, si partea lui de „sustinere” in interiorul FIECARUI ROMAN IN PARTE!

  5. Madam Tatoiu Monica ,atotstiutoarea mincinoasa de la toate televiziunile de unde ai mai pica si ei ceva firfirici,inainte de a vorbi o prostier sa o gindeasca.Sa intrebat distinsa batrina de ce,oamenii imatriculeaza masinile la Bulgari nu.Ai rapund eu ca un pensionar cu masina inscrisa la Bulgari.Nu am bani de una noua,iar sa o inscriu la noi avem discriminata taxa de timbru aprobata de prezidentiabilul Ponta fara a se gindi la cetatenii acestei tari sarace,iar D.soara Tatoiu, taie frunza la caini la T.V.Rusine sa-i fie ca este femeie in virsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.