search
top

Doamna Tatoiu pleacă. Oare suprafaţa terestră va fi influenţată de această hotărâre?

Tocmai am aflat din presă că Monica Tatoiu îşi vinde vila de 1 milion de euro din Bucureşti şi pleacă în Franţa. Vă daţi seama cât de săraci vom fi dacă n-o să mai beneficiem de sfaturile pe care doamna cea blondă le revărsa pe micul ecran.

De acum, o să ştim tot mai puţin despre conştiinţă, sârguinţă, hărnicie, economie, politică, bărbaţi, femei, sex, astronomie, cibernetică, modă, primărie, mitocani, criză, libelule ş.a.m.d.

Sfântă ipocrizie

Când era tânără, Monica Tatoiu făce sex cu cine se nimerea. Cel puţin aşa se lăuda. „Atunci eram în goană să marchez (suţienea deunăzi doamna), să-mi demonstrez că sunt la acelaşi nivel cu fetele frumoase. Matematicienii sunt foarte buni la sex. Intrăm într-o cameră de intelectuali şi îmi puneam ochii pe cineva şi făceam tot posibilul să plec cu cineva”.

Acum, când moralitatea doamnei dă pe afară, susţine că unul dintre motivele pentru care pleacă din România este legat de faptul că nu doreşte „ca Victor (fiul ei), să crească într-o ţară fără moralitate, fără siguranţă, fără repere”. Ca să vezi.

Oare suprafaţa terestră va fi influenţată de plecare doamnei Tatoiu? Dar petele solare? Dar gaura neagră recent descoperită?

5 Responses to “Doamna Tatoiu pleacă. Oare suprafaţa terestră va fi influenţată de această hotărâre?”

 1. Daca Tatoaiaca pleaca, spune:

  o sa ne sinucidem in masa

 2. Oana Zavoranu, despre Tatoiu. Gura pacatosului adevar graieste spune:

  Oana Zavoranu, despre Monica Tatoiu> „Candideaza la Miss Mumia”.

 3. Baietel spune:

  Vai dy ,noi. Vai -vai dy NOI!Daca ajunge la Parigio, sigur intervine Carla sa fie primita la muzeul de Egiptologie sectia mumii sexuale reincarnate cu epatait nedomolit in acest sens ,chiar dupa o cura de citostatice provenite de la tantorii din stup!S-au pozeaza pt. Nehertiti, hoasca !

 4. Tutaoiu spune:

  nu suprafat terestra, ci universul se va cutremura daca madama va pleca.

 5. […] Fireşte, din text nu lipsea Monica Tatoiu, femeia care se pricepe la toate. De altfel, pe insolent am abordat acest subiect cu ceva vreme în […]

Scrie un comentariu

top