Donald Trump a ratat absolutul: MISA, secta lui Bivolaru, i-a revărsat energie subtilă, dar el n-o să afle în veci

Aflu că Donald Trump a rata absolutul.

MISA, secta porno a lui Gregorian Bivolaru, s-a hotărât în urmă cu doua zile a se screame paranormal pentru preşedintele american, dar Casei Albe nici că-i pasă.

În data de 14 decembrie 2019, între orele 18:00-18:45, va fi realizată la unison de noi toţi o acţiune spirituală pentru susţinerea paranormală a preşedintelui american Donald Trump.
Ideea forţă a acestei angrenări spirituale va fi starea de invulnerabilitate dumnezeiască ce implică să se canalizeze către Donald Trump energia subtilă sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Invulnerabilităţii Dumnezeieşti
, stă scris pe yogaesoteric.net şi este foarte probabil ca formularea să-i aparţină lui Bivolaru, care nu are o relaţia prietenoasă cu limba română.

Numai că Trump a ratat ştirea cu angrenarea spirituală: nu va afla veci pururi câtă risipă de energia subtilă şi sublimă au irosit supuşii lui Bivolaru. Ce mai pierdere! Ce mai risipire!

Iar în ce priveşte tărăşenia bufă legată de starea de invulnerabilitate dumnezeiască, care împiedică subtila energie sublimă a Atributului Dumnezeiesc al Invulnerabilităţii Dumnezeieşti să se canalizeze asupra lui Trump, cred că bănuţi: prostia are talentul de-a fi şi insistentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.