Liviu Pleşoianu, delir nemărginit: Resursa umană românească trebuie naţionalizată

Liviu Pleşoianu, deputat PSD, ultima aberaţie de-a dreptul revoltătoare: resursa umană românească trebuie naţionalizată! Aşadar, la 30 de ani de la căderea comunismului, deputatul propune, de fapt, confiscare resursei umane, expunând respectiva panaramă pe pagina sa de Facebook într-o panoramă ghiveci de vreo 5.000 de semne.

RESURSA UMANĂ românească trebuie NAȚIONALIZATĂ! (…) Pe cale de consecință, România mai are în prezent o singură șansă reală: NAȚIONALIZAREA RESURSEI… UMANE! …Pentru mine, este clar că România este o țară în mare măsură distrusă din punct de vedere UMAN. Putem să dublăm, triplăm sau chiar cvadruplăm veniturile românilor. Dacă nu dublăm, triplăm sau cvadruplăm și umanitatea noastră, atunci totul e în van!…, scrie Liviu Pleşoianu pe pagina sa de Facebook, ca să ne convingă, încă o dată, de faptul că delirul e nemărginit.

Termenul naționalizare a fost folosit, impropriu, dar voit, de către autoritățile comuniste, după ce s-au instalat la putere, din motive propagandistice. Naţionalizarea a însemnat, de fapt, trecere forţată în posesia statului a mijloacelor de producție, a unor averi mobile, pământuri ş.a.m.d, care înainte erau în posesia unor persoane particulare. În realitate, ceea ce s-a întâmplat în comunism a fost o confiscare, pentru că nicio compensație materială sau morală nu le-a fost acordată celor cărora li s-au naționalizat bunurile. Ba mai mult, o parte dintre ei au fost băgaţi la puşcărie şi ucişi, pe motiv că unelteau împotriva regimului comunist.

Naţionalizarea resursei umane, indiferent în câte straturi de grafomanie o îmbracă deputatul PSD, nu înseamnă decât dispreţ neţărmurit pentru fiinţa umană, pe care Pleşoianu o vrea confiscată.

În rest, naţionalizare omului poate făuri, iar, un drum nou: Înapoi. Dar mai ales monştri.

Un comentariu la „Liviu Pleşoianu, delir nemărginit: Resursa umană românească trebuie naţionalizată”

  1. Oameni cu probleme grave , probleme, gogule, probleme, cocotati in tot felul de functii. De cite ori il vad pe Plesoianu realizez cit de raspandita este instabilitatea si prostia. Viseaza la dictatura, dar nu stie nici pe departe cu ce se maninca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.