Dragnea, ipocrizia, impunitatea şi statul paralel sau fotografie cu prietenul Maior şi Kovesi în fundal

De o bună bucată de vreme, Liviu Dragnea, liderul PSD, s-a apucat să creeze poveşti fabuloase, durabile şi convingătoare, crede el. În realitate, complet nerealiste. Ca orice mit, fireşte.

Unul dintre acestea poartă numele „statul paralel” şi îl ştiţi pe de rost.
  • Numai că, de câte ori Dragnea clădeşte câte un mit, Victor Ponta, fost premier şi fost camarad în PSD cu cel dintâi, îl dărâmă. Iar în ultima vreme îl ajută şi Gabriela Firea.

Lubrifinatul

Da, ipocrizia este lubrifiantul societăţii, însă, iată, cel folosit de Dragnea mai mult uzează angrenajul care se vrea uns cu sârg, iar fotografia postată azi de Ponta şi textul de deasupra imagini arată cât se poate de limpede acest fapt.
 
O imagină face mai mult decât o mie de cuvinte, iar când lucrezi şi cu materialul clientului, mă refer la Dragnea, rezultatul nu poate fi decât satisfăcător.
Însă din toată tărăşenia asta, cel mai mult mi-a plăcut că Victor Ponta a postat fotografia pe Facebook chiar în timp ce Liviu Dragnea vorbea, la Antena3, despre faptul că George Maior, cel care „încă se mai crede directorul SRI” și cel care „încă mai are întâlniri și discuții cu diverși oameni”, urmează să fie chemat la audieri în Comisia de politică externă din Parlament, pe care o controlează.
Dar iată ce scria deasupra fotografiei care îi înfăţişează pe Maior –  cel cu grad de căpcăun în „statul paralel”, pe Kovesi – ridicată la rang de vrăjitoare de lideri PSD, şi pe ilustrul şef al partidului, despre care tocmai vorbeam, omul care, ştim, îşi justifică toate condamnările clamând impunitatea.

În luptă cu statul paralel

Victor Ponta pe pagina sa de Facebook: Da , stimati romani – Liviu Dragnea lupta de mult cu Maior, cu Kovesi , cu Statul Paralel , cu Soros – bla bla/ din interior lupta cu ei ! Minciuni ridicole pentru cei care inca mai vor sa se lase prostiti!

 
Ah – da / si Liviu Dragnea este cel mai bun exemplu de familie traditionala – nu e asa?
Adevarul este ca Liviu Dragnea lupta doar ca sa isi ascunda banii de la Teldrum si Farmavet , sa scape de raspundere penala si sa isi promoveze propriul interes !!!
 
Romania, resursele sale naturale, Parlamentul, Guvernul sau PSD sunt simple instrumente pentru propasirea lui Dragnea si a familiei sale!

Sper sa il intrebe Razvan Dumitrescu in direct in emisiune / daca nu are timp ii rog pe curajosii din CEX ul PSD si pe cei care isi rup camasa de pe ei la televizor pt “Dl Presedinte Dragnea” sa il intrebe cat de tare lupta el cu George Maior si cu Kovesi in anii trecuti!
 
Trebuie sa terminam definitiv cu aceasta minciuna si ipocrizie care isi bate joc de bunul nostru simt dar si de viitorul nostru! Eu am aceasta datorie!
 
(…)Dincolo de orice insa lucrurile sunt foarte serioase – un om de o fatarnicie si perversitate fara precedent ( cumparand sustinere cu functii si bani publici) a mintit o tara intreaga de peste un an ca sa lupta cu Statul Paralel, cu Soros, cu tot felul de inventii si bazaconii! Si in acest timp a distrus si furat tara, si-a cocotat analfabetele in fotolii de conducere, a confiscat Parlamentul , Guvernul si PSD , a intors Romania de la drumul sau european si de dezvoltare – dupa care a facut o nunta cu Marea Adunare Nationala la care a primit “dar” 800.000 euro !
 
Cine spune si acum ca il crede pe Dragnea inseamna ca este cel mai cinic mincinos – nu mai are scuza naivitatii!, mai scrie Ponta într-o altă postare.
Singurul comentariu ar fi: nasol moment, mişto „colivă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.