Dragnea se însoară, e nuntă-n cartier, mireasa-i fericită şi mirele la fel

Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, susţine că Irina Tănase (26 de ani, în septembrie) va deveni în curând nevasta lui Liviu Dragnea, liderul PSD, cu 30 de ani mai bătrân decât ea.

Totodată, Ștefănescu parcă se jură că Dragnea n-a plecat și nici nu va pleca în exoticele insule Maldive, destinaţie turistică a miliardarilor lumii, în pofida informaţiilor difuzate chiar de publicaţii apropiate PSD.

Ștefănescu a spus, la B1 TV: „Iată o ştire pe care v-o dau eu…Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui, care îi va deveni și soție cât de curând. (…) Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”.

Ştefănescu nu a putut preciza însă când va avea loc nunta.

Liviu Dragnea şi iubita sa, Irina Tănase, au făcut Revelionul la Castelul Foişor din Sinaia, un loc destinat exclusiv activităţilor de protocolui de stat, care intră în administraţia RA-APPS, potrivit realitatea.net.

Irina Tănase a apărut prima alături de Liviu Dragnea la congresul PSD din martie 2018.

Atunci, Dragnea răspuns, la o întrebare, afirmând că nu nu a cerut-o în căsătorie:”Pur și simplu am decis să fie lângă mine la congres. S-a vorbit despre acel inel, nu sunt zgârcit, dar nu este un inel scump. I l-am dăruit, dar nu este un inel de logodnă”.

Dragnea a mai fost căsătorit cu Bombonica Prodana, timp de 28 de ani, dar au divorțat în 2015. Cei doi au fost judecaţi în dosarul „angajărilor fictive” de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman, iar Dragnea fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, însă sentinaţa nu este definitivă.

Portretul «suveranistului» Dragnea în presa străină: Unul dintre cei care s-ar îmbogăţi pe spatele UE

Un comentariu la „Dragnea se însoară, e nuntă-n cartier, mireasa-i fericită şi mirele la fel”

  1. Fireste, ca se insoara, ca in rest le are pe toate. A confiscat tara si acum vrea sa o imparta cu duduia asa imbracata in capot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.