Dragoş Bucur versus Mircea Diaconu (2): Venise ca şofer al echipei, iar băiatul dânsului nu juca în spectacol

Actorul Dragoş Bucur reacţionează, din nou, dur la declaraţiile candidatului Mircea Diaconu, după ce Diaconu a spus că, în turneul din Viena, chiar şi el a dormit în holul teatrului, la fel ca restul echipei.

În urmă cu patru zile, Bucur a scris pe pagina sa de Facebook cum ar fi fost umilit într-un turneu al Teatrului Nottara la Viena. Acolo, în capitala Austriei, Mircea Diaconu, care era atunci director la Nottara, i-ar fi cerut să doarmă pe o canapea din holul teatrului vienez, ba chiar l-ar fi ameninţat.

Ulterior, la Adevărul Live, Diaconu a catalogat drept un moft pretenţia lui Bucur de a dormi într-un pat, nu pe holul unui teatru, pentru că spunea Diaconu, chiar el adormit pe holul teatrului din Viena. Tot Diaconu a spus că nu l-a pus să doarmă pe coji de nucă şi că Bucur.

Mircea Diaconu: L-am pus pe coji de nucă? …Sau ce vrea să spună acum? Asta e părerea lui? Teatrul se face pentru teatru. Nu e o zonă de spa sau de fiţe, ca să confundăm cu altceva. La ce se referă el, că e tendenţioasă afirmaţia, e un hol de teatru. Acolo a dormit toată trupa, cu mine în cap.

Dragoş Bucur, pe pagina sa de Facebook: Nope, dumnealui a dormit in cabina, in pat, impreuna cu baiatul dansului, nu in holul teatrului. Si, asa cum a afirmat, venise ca sofer al echipei de actori in acea deplasare iar baiatul dansului nu juca in spectacol. Nu spun ca soferul nu trebuia sa doarma in pat, doar ca ae fi fost frumos sa faca acelasi lucrul si actorii tineri:)) Iar sa comentezi ca am plecat pentru 6000 euro e rusinica, mai ales dupa interviul Recorder (desi am plecat din teatru in urma unui accident si pentru ca am avut mereu senzatia ca sunt mai bun in film decat pe scena, nu pentru 6000 de euro).
PS-am fost in teatrul Podul, cine stie cum era acolo intelege ca treaba cu „teatru pentru teatru” este o vorba aruncata catre mine fara nici o justificare!

Citeşte şi: Actorul Dragoş Bucur versus candidatul Mircea Diaconu: M-a pus să dorm în holul teatrului

Un comentariu la „Dragoş Bucur versus Mircea Diaconu (2): Venise ca şofer al echipei, iar băiatul dânsului nu juca în spectacol”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.