După ce Dragnea a primit interdicția de intrare în SUA, propaganda rusă sare ca arsă şi-l jeleşte cu vorbe

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, are interdicţie de-a intra în Statele Unite ale Americii. Anunţul a fost făcut de Mike Pompeo, purtătorul de cuvânt al secretarului de stat al SUA, care spune că decizia a fost luată din cauza actelor de corupție semnificative în care a fost implicat Dragnea.

Cum era de aşteptat, agenţia Sputnik, vocea propagandei ruse, a sărit ca arsă şi îi înfierează pe americani cu mânie proletară – au îndrăznit să-l sancţioneze pe cel ridicat în slăvi de agenţia Kremlinului.

Departamentul de Stat al SUA a precizat şi faptul că măsura punitivă împotriva lui Liviu Dragnea reprezintă angajamentul american în lupta împotriva corupției și sprijinirea statului de drept în România.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul Departamentului de Stat, legislația americană prevede că, în situația în care există date credibile conform cărora oficiali străini au fost implicați în acte de corupție semnificativă, aceștia nu mai sunt eligibili pentru a intra în Statele Unite. Aceeași regulă se aplică și celor mai apropiați membri ai familiei acestor persoane.
Aşa că interdicția de a intra în SUA nu-l vizează doar pe Liviu Dragnea, ci şi pe copii săi – Valentin Ştefan Dragnea şi Maria Alexandra Dragnea.

Numai că, în opinia propagandei ruse, Dragnea n-ar fi fost condamnat. Sputnik: SUA se răzbună în cel mai urât fel pe Liviu Dragnea îi afectează familia!Pompeo și SUA mint, Dragnea nu a fost condamnat – deci până la proba contrarie este NEVINOVAT din punct de vedere al acuzațiilor de corupție…

Nu trebuie să vă spun însă că sancţinarea lui Dragnea este doar un pretext pentru ca Moscova să atace Washingtonul. Şi nici n-o să mă mir dacă Sputnik va transmite că SUA ar fi responsabile fiindcă România are patru anotimpuri. Ce mă miră însă – mă aşteptam ca propaganda rusă să aibă niscai ziarişti ceva mai inteligenţi care să colporteze ştiri din România, nu bocitoare. Măcar şi pentru că-i plăteşte cu vârf şi îndesat.

2 comentarii la „După ce Dragnea a primit interdicția de intrare în SUA, propaganda rusă sare ca arsă şi-l jeleşte cu vorbe”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.