Efectul Emy sau relaţia biunivocă dintre dansatoarea pe manele şi sănătatea publică în vremea coronavirusului

Foto: Facebook

În vremea coronavirusului, relaţia dintre o dansatoare pe manele şi sănătatea publică pare a fi una biunivocă. Drept dovadă, Emy, pe numele ei real Maria Emylia Florescu, a cărei metamorfoză fulminantă ne-a lua prin surprindere pe toţi. Să-ţi schimbi traseul profesional peste noapte nu-i chiar un fleac, mai ales atunci când, din dansatoare pe manele, vrei să devii brusc specialistă la Direcția de Sănătate Publică București (DSP).  

Până când se va lămuri cum DSP i-a permis lui Emy depunerea dosarului pentru concurs în doar 48 de ore, aşa cum scrie presa, aflu că dansatoarea din buric are şi un CV exploziv. De pildă, s-a descurcat perfect şi într-o emisiune de la Antena 1 care avea drept protagoniști alte doua valoriVulpița și Viorel. Vedem chiar că, în dispreţul Vulpiţei, Viorel s-a ridicat de pe scaun ca să se alăture ritmului duduii Florescu. Nu-i exclus ca acesta să fi fost momentul în care, privindu-l în ochi, Emy să-şi fi dorit o carieră în zona medicală. De altfel se şi spune: un dans pe ritm de manele executat exemplar înţepeneşte prostul şi tâmpeşte inteligentul (vezi imaginile de mai jos).

Misterul Emy, deţinătoare de diplomă în managementul turistic, persistă însă. Va ocupa ea funcția de inspector de specialitate debutant în cadrul Direcției de Sănătate Publică București? Avem doar un răspuns ambiguu legat de dorinţa dansatoarei de-a deveni un stâlp a sănătăţii publice, atât de încercată în acest vremuri de restrişte pricinuite de pandemie.

DSP: …precizăm faptul că Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București nu a încheiat un contract individual de muncă cu Dna. Florescu Maria Emylia, prin urmare acesta nu este angajata Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București.

Nu l-a încheiat încă ori nu-l va încheia deloc. Asta-i întrebarea.

În rest, meritocraţia salvează România. Păi da, că-n orice funcţie se ajunge printr-un concurs. Concursul de împrejurări.

Un comentariu la „Efectul Emy sau relaţia biunivocă dintre dansatoarea pe manele şi sănătatea publică în vremea coronavirusului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.