Elena Băsescu candidează în numele tatălui: Nici să nu vă gândiţi la nepotism

Elena Băsescu, odraslă. În pofida faptului că n-o recomandă nimic, dar absolut nimic pentru politichie, ea deschide lista PMP Constanţa pentru Camera Deputaţilor, candidând, după cum spune, în numele tatălui.

De la candidată am aflat şi că va promova în Parlament interesele familiilor monoparentale, pentru că rolul ei de mamă singură a trei copii a determinat-o să capete o dimensiune diferită a societăţii. Adânc. Să fie vorba despre o dimensiune estetică sau doar despre lungime, lățime, înălțime. Asta-i întrebarea.

Aceasta candidatură în judeţul Constanţa aeste o candidatură în numele tatălui meu. Îmi doresc, la rândul meu, să dau şi eu Constanţei un marinar, pe băieţelul meu Traian Junior. Deocamdată, are doar 5 anişori, însă este atât de pasionat de ceea ce îi povesteşte bunicul lui despre întâmplările pe mare, adaptate pe înţelesul lui, desigur. Junior este foarte pasionat de bărcuţe şi de vaporaşe, declara Elena Băsescu nu cu multă vreme în urmă. Însă, vorba ei de duh: Poţi să ai şi eşecuri, poţi să ai şi succesuri. Cert e însă că ea putea da Constanţei un marinar mândria ţării şi fără imunitate parlamentară. Chiar nu era o condiţie necesară.

În rest, nici nu poate fi vorba despre nepotism. Traian Băsescu, pe ai cărui umeri stă încă povara răspunderii pentru ţărişoara noastră, îşi promovează fiica în partidul pe care-l controlează, nu nepotul. Capisci?

Un comentariu la „Elena Băsescu candidează în numele tatălui: Nici să nu vă gândiţi la nepotism”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.