Exerciţiu de absurditate: Ceauşescu, persoană vătămată în Dosarul Revoluţiei

Sunt un mare dobitoc. Am ieşit degeaba în 1989 , la Revoluţie. După 30 de ani de la căderea lui Ceauşescu, aflu că răposatul şi sinistra lui soţie pot deveni persoane vătămată în Dosarul Revoluţiei. Te doare mintea!

Citesc şi mă crucesc: Valentin Ceauşescu, ultimul fiu în viaţă al fostului Cârmaci, s-a constituit parte vătămată în Dosarul Revoluţiei, aflat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Mai mult, el vrea statut de victimă pentru că părinţii i-au fost executaţi în timpul evenimentelor din decembrie 1989, după celebrul proces de la Târgovişte.

Din câte am înţeles, Valentin Ceauşescu ar dori ca în acest proces, al Revoluţiei, să aibă calitatea succesor al lui Nicolae Ceauşescu, cel care, conform actelor despuse la dosar de Valentin Ceauşescu, ar fi persoană vătămată.

Aşadar omul care, timp de decenii, a supus poporul român unui regim de privaţiuni fără precedent în istoria noastră recentă, cel care a ordonat să se tragă în românii care îl contestau în decembrie 1989, poate deveni persoană vătămată chiar în Dosarul Revoluţiei. Valentin Ceauşescu vrea acelaşi statut şi pentru savanta de renume mondial.

Însă nimic nu mă mai miră, devreme ce absurdul ne-a umplut peste măsură. Absurdul expresiv, fireşte.

Un comentariu la „Exerciţiu de absurditate: Ceauşescu, persoană vătămată în Dosarul Revoluţiei”

  1. Daca Nicolae Ceausescu e persoana vatamata, cei care l-au dat jos, niste milione, sunt infractori. Beizadeaua vrea drepturi, dar nu asa cum dadea ta-su, cu pulanul militianului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.