Anchetarea doctorului Beuran, indignarea fiicei lui Adrian Păunescu, nostalgicii şi emotionul

Mai nou, Ana-Maria Păunescu, fiica lui Adrian Păunescu are păreri despre anchetele DNA, iar site-urile apropiate PSD le difuzează pe larg, de parcă duduia ar fi o specilistă în dreptul penal.

În pofida faptului că Liviu Pleşoianu, deputat PSD, aripa propaganda rusă, se revolta pe Facebook pentru că partidul nu-l apără (oficial) pe medicul Mircea Beuran, anchetat de procurorii anticorupţie, toţi activiştii PSD din presă ori nu au sărit în apărarea sa. Mobilizarea a fost exemplară, ba chiar s-a apelat la metode subtile: emotion pentru impresionarea nostalgicilor comunişti. Aşa că, DCNews, un portal apropiat PSD, a scos-o la rampă pe Ana-Maria Păunescu, fiica lui Adrina Păunescu, care-i neagră de supărare fiindcă Beuran e anchetat.

Revolta duduiei, preluată de site-ul amintit de pe pagina ei de Facebook, e ridicolă şi lungă, iar legătura dintre ilusta fiică şi indignarea ei abisală stă în faptul că, prin 2010, doctorul Beuran ar fi venit acasă la Adrian Păunescu ca să-l îndemne să se interneze. Aşa că, dacă nostalgicii comunismului vor să fie din nou la mila emoţiilor de pe vremea Cenaclului Flacăra, iată, au prilejul. Iar dacă aceştia se şi indignează de faptul că medicul este supus unei anchete a DNA, cu atât mai bine.

Eu l-am cunoscut pe Mircea Beuran. Îl cunosc pe Mircea Beuran. În octombrie 2010, a venit, după apelul meu disperat, în Dionisie Lupu, să îl convingă pe tata să se interneze. Cu toată dragoste și cu tot respectul pe care i le purta, Beuran i-a spus lui Adrian Păunescu: veniți la spital sau veți muri în fotoliu. Așa l-a convins pe tata să se interneze…, scrie Ana-Maria Păunescu pe pagina ei de Facebook, iar orice comentariu e de prisos.

În ce-l priveşte pe doctorul Beuran, aflat acum în arest la domiciliu, metoda adoptată de el – un prundent protocol cu DNA, de tăcere – mi s-a parut mai bună decât a propagandiştilor PSD care-i clamează nevionovăţia fără niciun argument.

UPDATE: Medicul Mircea Beuran a fost înregistrat atât de denunțătoare, cât și de procurori în dosarul instrumentat de DNA privind o presupusă luare de mită, după cum arat motivarea judecătorilor care au decis arestul medicului la domiciliu.

Judecătorul de la Tribunalul București arată în motivare că denunțătoarea avea microfoane pe ea la o întâlnire la care i-a cerut înapoi medicului – profesor cei 10.000 de euro plătiți în 2018 pentru un post de asistent la Universitatea de Medicină. Potrivit motivării, Mircea Beuran ar fi amenintat-o pe denuntatoarea careia ii coordona doctoratul că va rupe relațiile. VEZI MOTIVAREA

2 comentarii la „Anchetarea doctorului Beuran, indignarea fiicei lui Adrian Păunescu, nostalgicii şi emotionul”

  1. Paunescu a cintat aproape douazeci de ani nebunia lui Ceausescu, iar banii au curs girla. Fiica lui ii calca pe urme, canta in stuna noii nomenclaturi cu bani.

  2. Prin 2004, mama ei a omorat trei oameni cu un gipan si nu a facut o zi de puscarie. Azi fata il apara pe doctor doar pentru ca l-a tratat pe poetul de curte a lui Ceausescu, fara sa stie daca omul are vina. Se continua cutuma comunista // denaturarea visului de justitie, asa a fost educata, si ea este din elita mai presus de lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.