Fantoşele lui Dragnea de la Ateneu n-au păcălit nici Bruxelles-ul, nici presa străină

Iată că fantoşele lui Dragnea de la Ateneul Român, ma refer la Dăncilă, Tăriceanu sau Iordache, dar nu numai, care tocmai au etalat în faşa lumii întegi splendoarea lor politică, n-au păcălit nici Bruxelles-ul, nici presa internaţională, cea care a relatat deloc măgulitor despre preluarea de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene.

De pildă, sub titlul: Puterea de la Bucureşti își reglează conturile cu Bruxelles-ul, Le Figaro susţine că Liviu Dragnea, condamnat penal, liderul PSD şi al Guvernului, cel care pilotează o reformă a justiției menită să îl scape de închisoare și o lege a amnistiei care să îi șteargă faptele, a ignorat (strategic) ceremonia de la Ateneul Român, prilejuită de preluare preşedinţei rotative, ca şi pe liderii UE, plecâmd cu iubita în vacanţă, „în insule“, taman când România prelua preşedinta Consiliului Uniuni Europene.

Cel mai probabil, el crede că-i sublim prin absenţă, însă cred că s-a înşelat amarnic.

Le Figaro scrie şi că în sala Ateneului Român se aflau destui „grei“ ai PSD deja condamnați, iar unul unul dinte ei, Adrian Severin,  care a stat la închisoare pentru pentru luare de mită și trafic de influență,  se afla chiar în loja de onoare, în spatele liderilor UE.

Tot Le Figaro mai arăta că, în timpul ceremoniei de la Ateneu, 600 de oameni manifestau în frig şi zăpadă împotriva Guvernului Dăncilă, strigând şi: „Noi vrem UE. PSD vrea Rusia“.

VEZI ARTICOLUL DIN LE FIGARO

Citeşte şi: «EU, sorry for this gov». Da, Europa, scuză-ne pentru penalii şi analfabeţii noştri VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.