Fericirea poartă chipul lui Adrian Năstase?

Din motive încă necunoscute, specialiştii în psihologie din Marea Britanie au hotărât că ieri, 30 ianuarie, a fost cea mai fericită zi din întregul an. Cu toţii ne simţim fericiţi, a declarat doctorul David Holmes de la Manchester Metropolitan University. Nu-ş cum dracu a ajuns el la această concluzie, dar ieri chiar n-am auzit de vreo mare fericire pe Bătrânul Continent.

În primul rând, a fost un ger de-au crăpat pietrele, motiv pentru care doar în Europa Centrală şi de Est au murit 50 de oameni. Apoi, tot ieri, la Bruxelles, 25 de ţări, printre care şi România, au adoptat un nou tratat bugetar. Hotărârea asta nu-mi sună deloc a fericire. Dimpotrivă. Lipsindu-le judecata şi soluţiile, copiii ăştia mari care ne conduc au nevoie de ceea ce ei numesc disciplină – în realitate, o mare curbă de sacrificiu care ne va marca pe toţi. Cu toate astea, ieri am tot zapat internetul, doar voi găsi măcar o ştire legată de fericire. Ar fi una, totuşi.

La 30 ianuarie, Adrian Năstase a fost condamnat la 2 ani de închisoare. Paradoxal, pentru el poate fi o zi fericită, de vreme ce alţi doi inculpaţi în acelaşi dosar, „Trofeul Calităţii”, au primit 6 ani cu executare. Dar, până la urmă, chiar interpretarea legilor le dă oamenilor dreptul la fericire.  Trebuie însă ca fiecare s-o găsească singur. Şi nu-ş de ce sunt convins că, la recurs, Adrian Năstase o va dibui, pentru că, fiind şi jurist, ştie exact pe unde se află sentinţa aia… cu suspendare.

2 comentarii la „Fericirea poartă chipul lui Adrian Năstase?”

  1. TINTIT BINE…DAR TRAIM IN ROMANIA…TARA TUTUROR POSIBILITATILOR.SAU AI UITAT CUMVA?

  2. In plina zi a pacalelilor, 01 aprilie 2012, la emisiunea „Romania politica”,

    http://www.realitatea.net/emisiuni/romaniapolitica.html

    lasul Adrian NASTASE plange pe umerii suavei Melania MEDELEANU, cersind simpatia, sustinerea si lobby-ul jurnalistei intr-un mod incalificabil.

    O jigodie prefacuta ca A. NASTASE se zburleste arogant si ironic la Melania MEDELEANU (cand o intreaba ipocrit….”si care este numele complet al Justitiei?”)…pentru ca mai apoi sa se linguseasca gretos, ca un sarpe care vrea sa se gudure pe langa o broscuta si s-o paralizeze inainte de a o inghiti.

    Penibil nu este numai NASTASE ci si coana Justitia, pe care o violeaza toti neavenitii si perversii de teapa lui. Dar nu-i nimic, poate se va gasi cineva „sa-i numere ouale” lui NASTASE, nu inainte de a i le strange in menghina (la propriu!) si a face din ele o omleta pentru porci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.