Firescul absurdului: Statul are de recuperat bani grei de la Dan Voiculescu, dar, culmea, în loc să ia, guvernul îi dă Varanului

Eu sunt pensionar, nu mai sunt nici măcar oligarh, spunea Dan Voiculescu. Şi chiar dacă mulţi râdeau în hohote de vorbele lui, statul român nu doar că-l crede pe cuvânt, dar îi dă şi bani.

Au trecut 7 ani de la condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 de ani de închisoare pentru spălare de bani, din care a făcut doar 3. În acest timp, statul român a recuperat cam 18 milioane de euro din prejudiciul de 60 de milioane de euro din dosarul ICA, plus produsul infracțiunii de peste 20 de milioane de euro, conform g4media.ro. În total ar fi cam 80 de milioane de euro de recuperat. Însă, legat de cele 18 milioane de euro, discuția e lungă, pentru că nu toate proprietăţile confiscate de la Varan au fost valorificate.  

Culmea e că, în pofida faptului că statul mai are de luat foarte mulți bani de la Dan Voiculescu, iar Antena Group, peste care tronează Varanul, a fost condamnată penal, trustul de presă controlat de Voiculescu, a primit 14,7 milioane de lei (cam 3 milioane de euro ) în pandemie de la guvern. Bănuţii au venit ca să depăşească momentul, ceea ce s-a şi petrecut dacă aproape toţi coronascepticii au avut parte de tribună la Antena3.

În rest, dacă dreptatea e precum sănătatea, noi încă mai avem mult până ce ne vindecăm.

3 comentarii la „Firescul absurdului: Statul are de recuperat bani grei de la Dan Voiculescu, dar, culmea, în loc să ia, guvernul îi dă Varanului”

  1. Infractori si infractoare din toate tarile, uniti-va! si nimeni nu va confisca furaciunea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.