Ultima frontieră: După ce s-a certat cu elicopterul, madam Şoşoacă se răţoieşte la admiratorii care nu-i respectă cu sfinţenie indicaţiile

Pentru că nu poate discuta, Diana Iovanovici-Şoşoacă se ceartă cu tot ce mişcă în ţara asta. Ba, la rigoare, chiar şi cu elicopterul aterizat în Piaţa Charles de Gaulle din Bucureşti – caz unic în politichia românească.

Însă, de la o vreme, madam Şoşoacă a constatat că invectivele la adresa adversarilor (de regulă, închipuiţi) nu mai au niciun efect, aşa că schimbă registrul – se răţoieşte şi la admiratorii, ca să nu-şi iasă din mână. Aşadar, acum Soşoacă e supărată foc nu doar pe adversari, ci şi pe fanii care nu i-ar urma indicaţiile preţioase. Mai mult, aceştia au avut tupeul s-o întrebe, pe FB, de ce a dispărut din spațiul public ori de ce nu mai luptă ca altă dată.

…V-am dat mură-n gura şi acţiuni, v-am spus ce aveţi de făcut, v-am spus să ieşiţi în stradă la anumite momente, nu v-a interesat. M-am săturat (…) Nu e obligaţia mea, a unui om care lupta de un an jumate, să vă scape. Mi se pare inacceptabil ca voi să staţi bine mersi în fotolii şi să ne cereţi nouă să ne sacrificăm şi viaţa, şi timpul, şi să ne luăm şi amenzi că vreţi voi să staţi comozi în timp ce noi luptăm, a spus Șoșoacă, într-o emisiune online, potrivit aktual24.ro, preluat de b1tv.ro.

În rest, da, palavragiul scamator, deghizat în apărătorul celor care-l venerează, încasează lunar o avere chiar şi atunci când fanii nu urmează indicaţiile preţioase.

3 comentarii la „Ultima frontieră: După ce s-a certat cu elicopterul, madam Şoşoacă se răţoieşte la admiratorii care nu-i respectă cu sfinţenie indicaţiile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.