Gabriela Firea contra Liviu Dragnea, faza pe ameninţări capitale. Sau viceversa VIDEO

Gabriela Firea, eroina propriei poveşti, peste care ar vrea să presare suspans şi adrenalină. Deocamdată însă, n-avem decât gogonate vorbe goale.

Liviu Dragnea a ajuns pe culmile ridicolului după ce a afirmat că patru bărbaţi în negru, cazaţi vreo două săptămâni la Athénée Palace, puneau la cale asasinarea sa. Ba chiar că, la un moment dat, spunea Dragnea, unul dintre killeri i-ar fi arătat un semn specific, la gât. Asta se întâmpla în urmă cu trei ani. Atunci, fostul lider al PSD ţinea musai să demonstreze că, deşi avea la dispoziţie multe modalităţi de-a arăta cât poate fi de stupid, a ales-o pe cea mai sclipitoare. Thriller-ul e cunoscut, nu insist.

Iată că acum, la Kanal D, Gabrila Firea îl pune chiar pe Dragnea în rolul făcătorului de rele. La întrebarea moderatoarei Denise Rifai: V-a ameninţat Liviu Dragnea cu moartea?, Firea a răspuns prompt: M-a ameninţat!

Adică, vânzând fatidice pastile, Firea continuă să joace rolul victimei din propriul univers.

În rest, da, există şi o limită de jos a lipsei de bun-simţ, iar răspunsul oferit de fosta primăriţă moderatoarei de la Kanal D este dovada.

2 comentarii la „Gabriela Firea contra Liviu Dragnea, faza pe ameninţări capitale. Sau viceversa VIDEO”

  1. Pandele și Firea, familia de primari. Întrebată de presă, pe când era primar generel, dacă îi va cere soțului ei sfaturi în conducerea primăriei Capitalei, Gabriela Firea a afirmat că ea este „un om pregătit”, dar a admis că îi va cere sfatul soțului ei, iar în „probleme politice” va apela la șeful PSD, Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.