Gâdea se crede o fiinţă supremă, cu toate drepturile asupra celor care-i calcă pragul: Ieșiți afară! Afară, n-auziți?

Mihai Gâdea se crede o fiinţă supremă. Ba chiar pare convins că are cu toate drepturile asupra celor care spun la Antena3 altceva decât ce vrea el să audă. Aşa că l-a dat afară din emisiune pe Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL.

Nu asta mă miră însă, ci faptul că purtătorul de cuvânt al PNL  chiar credea că poate să spună ce vrea în emisiune lui Gâdea, mai ales că a avut, de-a lungul timpului, tot felul de experienţe nefericite la televiziuna lui Dan Voiculescu. Naivtate, ca să mă exprim elegant. E ca şi cum Dancă s-ar fi dus în sediul PSD din Kiseleff şi ar fi cerut cuvântul într-o şedinţa prezidată de Dragnea, ca să-l critice pe liderul PSD.

Atunci când moderatorului de la Antena3 i se spune că manipulează, face urât. E o poveste deja de notorie, care nu mai miră pe nimeni. Ieșiți afară! Afară, n-auziți? Aşa i-a strigat Gâdea lui Dancă, în timpul emisiunii Sinteza zilei. Iar aste pentru că Antena3 nu-i un post de televiziune, fie chiar şi unul părtinitor, ci oficină. Un loc din care se rosteşte minciuna şi se răspândeşte ura de ani de zile.

Culmea, liderii PNL (despre ei este vorba acum) ştiu foarte bine că, odată ajunşi în studioul lui Gâdea, primesc doar găleţi de lături în cap. Însă chiar nu mă întrebaţi de ce-i fac jocul – ştiu prea puţin despre masochism.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.