Gafând, Firea vrea să răzbească: Convinsă că Orban e parlamentar, îi cere demisia

Gabriela Firea, care în decembrie candidează pentru un fotoliu de senator din partea PSD, pare a fi bulversată şi confuză după ce a pierdut primăria Capitalei.

Am spus confuză ca sa mă exprim elegant, după ce ea a declarat că Ludovic Orban ar trebui să demisioneze din Parlament pentru a nu beneficia de pensie specială.

… E interesant să vedem dacă Ludovic Orban, președintele PNL, va face un gest similar și își va da demisia pentru a nu beneficia de pensie specială, susţinea Gabriela Firea la Antena3, conform G4Media. Declaraţia fostei primăriţe e legată de a lui Marcel Ciolacu, liderul PSD, cel care anunţa pe Facebook că va demisiona cu o zi înainte de încheierea mandatului de parlamentar tocmai pentru nu beneficia de pensie specială.

Ce nu ştie încă Firea, deşi cam trebuia, e că Ludovic Orban, rivalul ei în politică, nu e parlamentar în actuala legislatură. Iar dacă Orban nu-i deputat ori senator, nu poate demisiona din Parlament oricât ar dori doamna la Antena3. Însă ea să fie sănătoasă – nu-i primul politician responsabil de prosperitatea prostiei.

2 comentarii la „Gafând, Firea vrea să răzbească: Convinsă că Orban e parlamentar, îi cere demisia”

  1. Ce sa faca si ea, se pierde cu firea. Emotii mari. E si normal, toti asteptam momentul in care se va afla ce a semnat, cit a semnat, cum a semnat, cit a costat campania etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.