Naturelul simţitor al lui Ciutacu nu poate suporta ofense la tv, aşa că o dă în judecată pe Anca Alexandrescu, fostă pupilă a lui Dragnea

În emisiunea Ancăi Alexandrescu de la Realitatea Plus, Cristian Rizea – fugit la Chişinău ca să scape de o condamnare de patru ani şi opt luni pentru corupţie –  l-a stuchit în mai multe rânduri pe Victor Ciutacu.

Iată însă că naturelul simţitor al lui Ciutacu nu suportă să fie scuipat la tv, aşa că a dat-o pe Anca Alexandrescu în judecată, ca şi pe Cristian Rizea, fost deputat PSD.

Ridicol în toată tărăşenia asta e că acuzaţiile lui Rizea la adresa lui Ciutacu sunt precum cele pe care teleastul lui Ghiţă le îndrepta către ţintele luate de el colimator la RTV – subţiri în ce priveşte dovezile, dar mai ales bombastice. Ciutacu afirmă că Realitatea Plus a lansat asupra sa o însăilare grandioasă de minciuni gogonate, dar mai bine-l ducea mintea spre o altă formulare. Atunci când spune minciuni gogonate, am senzaţia că vorbeşte despre emisiunile sale tembele.

Cei doi gravitează de multă vreme în jurul PSD. Anca Alexandrescu s-a ocupat de chestiuni legate de comunicarea pentru foştii premieri Adrian Năstase sau Victor Ponta, ca şi de imaginea lui Sorin Oprescu, fost primar general al Capitalei. Ea a fost şi consiliera lui Liviu Dragnea, cel care ulterior a transferat-o în ceafa Vioricăi Dăncilă, tot pe post de consilier, dar şi de atent supraveghetor. După condamnarea fostului lider al PSD, Dăncilă a  îndepărtat-o pe Alexandrescu de la Palatul Victoria. Victor Citacu este o întruchipare a deontologiei jurnalistice atinse de mania grandorii cum rar a văzut planeta, mai ales atunci când trâmbiţează valorile agreate de PSD Dragnea. Aşa că aştept cu nerăbdare să vad cum decurge disputa la tribunal dintre cei doi, aflaţi cândva în aceeaşi barcă. Dacă se va ajunge la un proces.

Mai remarc că, deocamdată, în respectiva dramoletă, propaganda rusă s-a cantonat în spatele lui Ciutacu. Prietenii ştiu de ce.

Un comentariu la „Naturelul simţitor al lui Ciutacu nu poate suporta ofense la tv, aşa că o dă în judecată pe Anca Alexandrescu, fostă pupilă a lui Dragnea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.