George Simion între chiotele de la Măciuca şi huiduielile din curtea Liceului Gheorghe Lazăr sau viitorul sună bine

Aflu din presă că George Simion, liderul AUR, aflat azi la Liceul Gheorghe Lazăr cu ocazia deschiderii anului şcolar, a fost huiduit de mai mulţi elevi, imediat după ce a spus: Bună ziua. Însă Simion neagă. Contactat de Digi 24, el a spus, într-un mesaj scris: Nu este adevărat. Știrea dumneavoastră este o minciună cap-coadă.

Numai că oricine poate auzi huiduielile într-o filmare postată, la story, pe contul său de Facebook de jurnalistul Mihai Popescu, care a participat la deschiderea anului școlar de la liceul Lazăr. Ba chiar se spune că liderul AUR a fost nevoit să renunțe la cuvântarea pregătită după ce elevii mai mari, din clasa a XII-a, l-au huiduit.

Ionela Neagoe, directoarea liceului Gheorghe Lazăr, a precizat că deputatul AUR nu a fost invitat, precum nici primarul interimar al Sectorului 5, Constantin Ion Melnic, care a apărut, tot neinvitat, și el la festivitate.
Nu l-am chemat eu, a venit el. Ne-am trezit cu el dis-de-dimineață. Este un fost elev. Eu l-am chemat doar pe prefect și după el a venit și primarul, dar eu l-am chemat doar pe prefect”, a declarat Ionela Neagoe pentru Libertatea.

Întâmplător am fost azi la deschiderea școlară de la Lazăr, unde a venit George Simion, și am studiat reacțiile elevilor. Vreo doi au urat ironic, vreo opt l-au huiduit de a răsunat toată curtea, dar grosul au rămas la fel de plictisiți cum erau la toți ceilalți politicieni în sacou veniți să vâneze imagine. Nu știau cine e și nici nu le păsa. De aia a dres-o (George Simion) după huiduieli cu „mă știți de pe Facebook și TikTok„. Nu te știe nimeni tânăr, prietene, scrie Mihai Popescu pe Facebook.

La Măciuca, chiotele nuntaşilor; la Gheorghe Lazăr – niscai huiduieli. Pe scurt, dialog social. În rest… ce să zic: Viitorul sună bine.

Citeşte şi:

Un comentariu la „George Simion între chiotele de la Măciuca şi huiduielile din curtea Liceului Gheorghe Lazăr sau viitorul sună bine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.