Gigi Becali, ultima exaltare cu parfum de paroxism: Distrug USR-ul! Cei de acolo sunt atei și «satanici»!

Gigi Becali se întoarce. Este din nou războinic şi lupta cu ateii şi satanicii. Ba chiar vrea să distrugă USR doar cu o indicaţie. Pe vremuri, Gigi Becali întreba: Da’ cine e Nichita Stănescu ăsta? A adus mai mulţi bani decât mine în România? Apoi s-a metamorfozat în Războinicul luminii. Însă, după ce a ieşit din puşcărie, el a spus că vrea să-l lase în urmă pe Gigi Becali şi să-i facă loc lui Gheorghe Becali, un filantrop doar în slujba lui Dumnezeu, care îşi va dona averea ca să construiască spitale şi să-i ajute pe deţinuţi. Aici au fost oarece nelămuriri – nu era clar dacă el îl slujeşte pe Dumnezeu ori, după cum spunea chiar Becali: Dumnezeu este consilierul meu.

Cert e că acum Gigi Becali s-a sucit. Nu mai construieşte, ci vrea să distrugă.

Gigi Becali, conform Prosport: Nu îmi fac partid pentru că nu mai am putere să fac. Sunt prea bătrân. E posibil să susțin o formațiune. Păi, pe cine? Care sunt partidele? La ora asta nu poți să susții decât PNL. Există și PSD, dar nu are nici lideri și nici oameni. Nici nu are cine să conducă. Nici nu știu… Are pe cineva?

Dar, dacă mă implic, nu mă implic ca să susțin un partid. Mă implic să disturg USR-ul! Cei de acolo sunt atei și «satanici»! Asta va fi indicația mea. Indicația mea va fi ca să distrug USR-ul satanic!

Cui va da el indicaţia ca să distrugă USR, asta-i întrebarea. Sper că nu Consilierului de Sus.

Un comentariu la „Gigi Becali, ultima exaltare cu parfum de paroxism: Distrug USR-ul! Cei de acolo sunt atei și «satanici»!”

  1. Prostie cu de Pipera. În urmă cu ceva ani, mai spunea din greșeală și câte o prostie cu miros de adevăr, cum ar fi: . Acum spune doar prostii cu damf de prostie. Dar partea prostă e că becalizarea Romaniei e reala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.