Iluziile unui ţuţăr: Codrin Ştefănescu îl somează pe Eugen Teodorovici să preia comanda PSD

Codrin Ştefănescu, în acest moment pe post de ţuţăr la PSD, îl acuză pe Marcel Ciolacu, liderul interimar al partidului, că a făcut blat cu Ludovic Orban şi cu statul paralel. În consecinţă, Ştefănescu îl somează pe Eugen Teodorovici să preia frâiele partidului.

Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook: …Luati si voi pozitie, cereti lāmuriri, nu mai stati deoparte tācuti si speriati! Cā si voi aveti partea voastrā de vinā! Parlamentari, primari, sefi de organizatii judetene ai PSD, spuneti exact ceea ce ganditi! Iar tu, dragā Eugen Orlando Teodorovici când ai de gänd sā-ti anunti candidatura pentru functia de presedinte al partidului? Vrei sā te rugām?

Însă atunci când îndemnul de-a prelua comanda partidul vine de la unul care nu mai are nici măcar un rol de goarnă spartă în actualul PSD, ce face Eugen Orlando Teodorovici. Păi, deocamdată, o scaldă cu poveşti despre moţiunea de cenzură, organizarea cât mai rapidă a congresului PSD ori suspendarea lui Iohannis.

Totuşi cineva l-a luat în serios pe Codrin Ştefănescu, că doar a fost locotenentul lui Dragnea. Da, aţi ghicit, propaganda rusă. Aşa că Sputnik titrează bombastic, ca de obicei: Codrin aruncă NUCLEARA – pe cine vrea președinte PSD: Când îți anunți candidatura?!

În rest, da, doar gargară cu iluzii, halucinaţii şi nucleare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.