Gorghiu: Moţiunea, o găleată de invective, venin și frustrări. Culmea, Codrin Ştefănescu spune că Ciolacu n-o vrea

Suntem pe o culme de-a dreptul bizară a politichiei româneşti. În timp ce Alina Gorghiu, senator liberal şi fost preşedinte al PNL, pare convinsă că PSD va introduce moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, Codrin Ștefănescu, exponent al aripii Dragnea în PSD, spune că moţiunea nu va fi introdusă.

Alina Gorghiu, la RFI: Haideți să ne gândim că din luna mai PSD tot anunță această moțiune de cenzură și l-a anunțat inclusiv pe autorul acestui text al moțiunii, Șerban Nicolae (…). Cât de serioasă e această moțiune de cenzură al cărei text este redactat de senatorul PSD Șerban Nicolae? Nu va fi nici un demers serios, în realitate, va fi o găleată de invective, de venin și de frustrări…

Codrin Ştefănescu, pe Facebook: Ordinul dat lui Ciolacu este sā nu introducā incā motiunea de cenzurā. Ordinul dat lui Ciolacu este sā se prefacā cā regretā pierderile imense suferite de PSD prin plecarea a sute de primari. Ordinul dat lui Ciolacu este sā nu accepte candidatura lui Eugen Teodorovici pentru cā va iesi prāpād la Congres… Niciodatā nu a fost PSD intr-o situatie atât de penibilā si atât de securistoidā ca azi!…

În ce-l priveşte pe Ştefănescu, e doar un kamikaze păgubos. Speră că după congresul PSD, cineva îl va băga în seamă. Se înşeală amarnic. În rest, mă îndoiesc profund că PSD chiar vrea puterea într-o ţară profund afectată de recesiune, mai ales că, în ce priveşte relaţiile partidului în marile cancelarii ale lumii, absolut necesare în aceste vremuri de restrişte, acestea sunt ca şi inexistente după Epoca Dragnea. Aşa că abia aştept să văd dramoleta intitulată Moţiunea lu’ Ciolacu în care nu crede Ştefănescu.

Un comentariu la „Gorghiu: Moţiunea, o găleată de invective, venin și frustrări. Culmea, Codrin Ştefănescu spune că Ciolacu n-o vrea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.