Grupul de rugăciune din Parlament se opune clonării

Deputatul PD-L Mircia Giurgiu este iniţiatorul unei legi pentru interzicerea clonări umane. Bun, o să spuneţi pe bună dreptate că omul e poate cercetător sau medic. Nu, nu este. În 2004, cånd a intrat în Parlament, pe listele PRM, era muncitor tipograf la imprimeria “Ardealul” din Cluj-Napoca.

Pregătirea lui e o varză a-la-Cluj. A studiat sociologia, jurnalistica şi filozofia; a susţinut un master în economie agrară europeană; este doctorand în management şi marketing în agricultură; este membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice; membru al Comisiei afaceri europene; membru al Comisiei permanente comune pentru relaţia cu UNESCO; membru al Comisiei parlamentare de anchetă privind situaţia sistemelor de irigaţii, pecum şi a altor sectoare de îmbunătăţiri funciare.

Interesul lui Mircea Giurgiu pentru clonare intră la fix, între meseria de tipograf, doctoratul în agricultură şi industria alimentară. Mircia Giurgiu este şi membru al Grupului ecumenic de rugăciune din Parlament. Colegii săi de grup, Marius Dugulescu şi Mircea Lubanovici, ambii deputaţi PD-L, au susţinut iniţiativa legislativă ce interzice clonarea. Mircea Lubanovici a cåştigat alegerile în colegiul uninominal 3, circumscripţia 43, reprezentând românii din America de Nord, Centrală şi de Sud, Australia şi Noua Zeelandă. Pe ei nu-i va clona nimeni.

Un comentariu la „Grupul de rugăciune din Parlament se opune clonării”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.