Gustul de luxurie al domnului Baconschi l-a înălţat în funcţie

La gazetă scrie din nou despre ministrul Teodor Aleodor Baconschi. Deşi deţine doua apartamente, unul chiar în cartierul de lux Primăverii, şeful MAE a obţinut şi casă de protocol, unde s-a mutat ca să încaseze „un fleac” de chirie pe apartamentul din „Primăverii”. Tot în „Primăverii”, partidul  l-a dotat şi cu o vilă cochetă pentru ONG-ul personal. Doar una, pentru că suntem în criză.

Să nu credeţi că demnitarul nostru are de azi, de ieri gustul ăsta de luxurie. Pe vremea în care era ambasador la Paris, a închiriat un apartament pentru care MAE plătea vreo 8.000 de de Euro, în pofida faptului că  România deţine una dintre cele mai frumoase ambasade din Oraşul Luminilor, cu spaţii mai mult decât generoase. În ambasada noastră era loc de trei apartamente pentru şeful misiunii diplomatice, dar Baconshi s-a dus departe ca să arate că şi el are dreptul să se lăfăie pe banul public.

Iar, după ce chiar Traian Băsescu a aflat cât este Baconschi de risipitor, l-a făcut ditamai ministrul de externe.

3 comentarii la „Gustul de luxurie al domnului Baconschi l-a înălţat în funcţie”

  1. Gustul asta de luxurie il au toti. Parca se contamineaza dupa ce ajung sus. Boala asta arata si educatia precara: mu salveasa nici macar aparentele. Partea naspa este ca domnii care se pregatesc sa vina la putere sunt atit de infometati incit o sa ia nu cu doua, ci cu trei miini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.