Hackerii pro-ruşi o laudă pe madam Şoşoacă: Gândeşte la fel ca ei

Hackerii aflaţi în slujba intereselor Rusiei în războiul pe care-l poartă cu Ucraina laudă inteligenţa Dianei Iovanovici-Şoşoacă, ieşită din nou în întâmpinarea propagandei ruse de război.

Aşadar, hackerii pro-ruşi de la Killnet, cei care au revendicat atacuri asupra mai multor site-uri din România, guvernamentale ori private, o consideră pe madam Șoșoacă un om deștept fiindcă a trimis o scrisoare către SRI, SIE și mai multe ambasade cerând imperios ca România să nu trimită muniţie în Ucraina.

Fireşte că scrisoarea trimisă de Şoşoacă andrisanţilor numiţi mai sus nu are nicio relevanţă, e vax albina, şi ea ştie foarte bine asta. Intenţia senatoarei atomice n-a fost să convingă vreo structură autohtonă ori ambasadă, ci să arate, din nou, propagandei ruse că ştirile pe care Kremlinul le colportează în legătură cu războiul din Ucraina sunt identice cu ale ei convingeri. Convingeri apreciate după cum se vede de hackerii pro-rusi, care, referindu-se la Şoşoacă, au titrat: Există în România oameni deştepţi care să înţeleagă la ce va duce aprovizionarea cu arme către Ucraina.

Vă reamintesc că Rusia aducea deunăzi noi acuzații la adresa României. Mai precis, ministerul rus al Apărării arăta că Ucraina exportă masiv cereale în România, iar pe drumul de întoarcere sunt aduse la schimb arme și muniții străine. Chiar dacă respectiva informaţie a fost catalogată de Ministerul român al Apărării drept o denaturare grosolană a realității, Şoşoacă a vrut să arate că ea este mai ataşată de naraţiunile care pleacă de la Moscova, decât de ce susţine MApN, aşa că în scrisoarea ei către SRI, SIE, ambasade stă scris: …Odată ce acceptăm să trimitem muniţie de război în Ucraina (…) ne constituim în parte beligerantă…

Atât Şoşoacă, cât şi alţi cinci parlamentari, semnatari ai scrisorii despre care vorbeam mai sus sunt aleşii care, în urmă cu o lună, au mers, hodoronc-tronc, în audiență la Valeri Kuzmin, ambasadorul Federaţiei Ruse la Bucureşti, pentru a-l anunța de neutralitatea Românei şi de niscai fantasmagorice negocieri de pace la Casa Poporului între Rusia şi Ucraina. Ştiind însă că, de fapt, cei şase nu reprezintă pe nimeni, iar vizita lor nu-i decât o mare aflare în treabă, ambasadorul rus le-a spus atunci că, deocamdată, negocierile se desfăşoară în Turcia. Adică, traducând limbajul diplomatic, cu toată bunăvoinţa, nici Kuzmin n-a putut să le zică mai mult decât: Ura şi la gară!

În rest, aştept să văd în continuare ce deservicii va mai face madam Şoşoacă intereselor României din postura de parlamentar, dar, mai ales, până unde este dispusă să meargă.

UPDATE 5 mai/ Ieri, cam la o lună de la vizita pe care a făcut-o la Ambasada Rusă ca să anunţe neutralitatea, Șoșoacă s-a dus şi în faţa Ambasadei SUA la Bucureşti unde, pe trotuar, a prestat cunoscutul ei spectacol de circ, la baza căruia stă o partitură anti-americană cu parfum stalinist, foarte apreciată de propaganda rusă, şi pe care o debitează de câte ori are ocazia.

Citeşte şi:

3 comentarii la „Hackerii pro-ruşi o laudă pe madam Şoşoacă: Gândeşte la fel ca ei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.