Halucinaţii sonore: Madam Şoşoacă spune că poate fi otrăvită în Parlament. Plutonul de moderatori de la Antena3 nu-i cere nicio dovadă

Nu este vina Dianei Ivanovici-Şoşoacă pentru că televiziunile (mă refer în primul rând la RTV şi Antena3) îi cultivă delirul seară de seară. Difuzarea continuă a halucinaţiilor ei sonore, sub pretextul că-i scandal în AUR, fără nici cea mai mică legătură cu vreo idee politică, e o mizerie, iar singurul rezultat: circ ieftin de dragul ratingului.

Neabătută, Şoşoacă îşi face numărul. De pildă, aseară vorbea la tv despre o înscenare legată de fiul ei şi niscai droguri, dar nu şi cine pune la cale aşa ceva. Tot ea susţinea că, în Parlamentul Românei, ar putea fi otrăviţi aleşii, ea fiind una dintre virtualele victime. Fireşte, n-a prezentat nici cel mai mic indiciu legat de o asemenea grozăvie. Şoşoacă s-ar teme să cumpere şi o sticlă de apă din Parlament, ori să miroasă o floare primită, de teama unei eventuale contaminări.

De o bună bucată de vreme, ea aberează din poziţia de ţintă a unui complot imaginar, iar moderatorii tv par foarte sfioşi atunci când ar fi cazul să-i ceară şi dovezi. Minime dovezi ori măcar biete indicii, fie şi pentru că aşa cere fişa postului.

Senatoarea Soşoacă, aseară, la Antena3, de faţă cu Mihai Gâdea, Adrian Ursu, Oana Zamfir, Mugur Ciuvică: …Primul lucru care mi s-a spus când am ajuns în Senat, mi s-a spus să mă uit întotdeauna sub scaun, și am întrebat de ce. Și mi s-a spus: ‘Vezi că te poate otrăvi!’. Cu ce să mă otrăvească? Exact ce a pățit doamna Pană. Nu bea apă de acolo, nu mânca de acolo, nu mirosi flori! Am ajuns să nu mai poți să primești o carte, să nu mai știi de unde să îți cumperi o apă, pentru că toată lumea în jur îți spune nu achiziționa aia, nu mânca, ai grijă ce faci, ai grijă cu cine vorbești! Este inadmisibil ceea ce se întâmplă!…

Da, e inadmisibil, vorba madamei Şoşoacă, că teleaştii, prezenţi lângă senatoare în studio, n-au întrebat-o dacă halucinaţiile ei sonore pot aduce măcar şi un biet indiciu legat de faptul că aleşii ar putea fi otrăviţi chiar în Parlamentul Românei.

2 comentarii la „Halucinaţii sonore: Madam Şoşoacă spune că poate fi otrăvită în Parlament. Plutonul de moderatori de la Antena3 nu-i cere nicio dovadă”

  1. Exaltata Sosoaca a venit la Lupeni ca sa le spuna minerilor ca nu mai exista pandemie la nivel mondial si sa le cumpere polivitamnie. Apoi a plect, afirmand ca revine ca sa incite din nou. Revine sa faca nimic sau poate doar ei putina reclama, pe modelul: judecata omului slab este nebunia. Sosoaca e o nulitate, o femeie slaba care joaca nebunea si, oriunde merge, raspandeste doar nebunie pe care telviziunile o amplifica la maxim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.