Pe Şoşoacă a jelit-o Donald Trump, iar Dana Budeanu abia că-i băgată în seamă de Simion

Diana Ivanovici-Șoșoacă a fost în culmea fericirii. Nici nu se putea altfel devreme ce Donald Trump, care are contul de Twitter suspendat (chestiune de notorietate mondială), îi scrie madamei, chiar pe Twitter, că o susţine după ce AUR i-a retras sprijinul parlamentar, iar ea, politicoasă, mulţumeşte.

Sad to read about Mrs. Sosoaca exclusion. It’s a HUGE mistake!/A fost trist să aflu despre excluderea doamnei Șoșoacă. O greșeală imensă, ar fi fost mesajul lui Trump pe care Şoşoacă l-a postat mândră pe pagina ei de Facebook. Ba chiar i-a răspuns: Thank you, Mr. President!/Mulțumesc, domnule președinte, deşi mirosea a fals grosolan de la o poştă. Însă aşa e prostia – se confirmă periodic.

Chiar dacă povestea de mai sus a stârnit hohote de râs, şi naturelul simţitor al Danei Budeanu ar fi vrut să se bucure de atenţia lui Doanald Trump sau oricui ar fi fost pe recepţie – de la Kim Jong-Un ori Chuck Norris până la Arcul de Triumf. Personalitate să fie. Aşa că Budeanu scrie pe Facebook: Voiam să că zic pă fin că AUR a crescut 4% dă la alegeri!… Însă degeaba s-a căznit Budeanu, cu majuscule, să adune scama de pe reverul AUR, doar George Simion, unul dintre liderii acestei mişcări, i-a transmis (nu pe Twitter, ci la Antena3) că o simpatizează, alături de Mircea Badea, pentru că-i rupe pe genunchi, dar şi pentru că ar fi sinceră. Cam slăbuţ, oricât i-ar rupe, şi mult sub aşteptările celei care se crede deşteapta planetei.

Cert e că sinceritatea asta, văzută doar de Simion, dă chix după chix. De pildă, ca să dau un singur exemplu, lehăiala coronasceptică şi agresivă a Danei Budeanu, alterată de ceea ce crede doar ea că-i filozofie, n-a convins pe nimeni, să că zic pă fin, chiar dacă o împroşcă zilnic. Păi da, devreme ce doar 13% dintre români nu intenționează să se vaccineze, majoritatea tineri între 16-24 ani. Adică exact aceia care nu se află în zona de risc. Aşa că, la ce aspiraţii revoluţionare are influenţăra invectivă, cu toată susţinerea RTV şi Antena3, rezultatul e infim şi mult sub aşteptări.

Dacă de madam Şoşoacă s-a râs cu lacrimi atunci când a postat indignarea lui Trump, fiindcă AUR i-a retras sprijinul, pe Budeanu încă n-a susţinut-o nicio personalitate marcantă pe Twitter sau pe o altă reţea pentru promovarea formaţiunii politice a lui Simion. Până şi idolul ei Che Guvera tace mâlc.  

Mă opresc aici însă, să nu creadă cineva că râd de prostia degajată de Budeanu ori de Şoşoacă. Nu de alta, dar mâine-poimâine îşi vor închipui că au şi umor.

2 comentarii la „Pe Şoşoacă a jelit-o Donald Trump, iar Dana Budeanu abia că-i băgată în seamă de Simion”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.