I-auzi vorbă:TVR nu ştia că duduia Păsărin este incompatibilă cu statutul de prezentator al unei emisiuni de televiziune VEZI FILM

TVR a concediat-o pe Cosmina Păsărin. Motivul: în timp ce evolua pe o scenă de la malul mării, o spectatoare şi-a băgat capul între picioarele divei, sugerând o partidă de sexul oral.

De ce însă conducerea televiziunii publice angajează personaje precum Păsărin, care, până să mimeze recentele apropieri fierbinţi de admiratoarele ei, şi-a arătat nurii ori şi-a desfăcut picioarele cu generozitate în faţa camerei de luat vederi? Asta-i chestiunea.

Păsărin nu are nici o vină. E o femeie care vrea să şocheze. Treaba ei. Din asta trăieşte. Eu chiar îi doresc succes.

Cine a ales-o să realizeze emisiuni să fie dat afară. E ilar să te numeşti TVR, dar să declari, după ce Păsărin a lăsat-o pe admiratoare să-i bage capul sub fustă ori a sugerat că microfonul poate fi şi excelent vibrator: „Acest tip de expunere publică este incompatibil cu statutul de prezentator al unei emisiuni de televiziune şi cu atât mai mult al uneia produsă de o televiziune publică”. Adicătelea, noi ne spălăm pe mâini.  N-am ştiut că îngerul era, de fapt, un drăcuşor?

Păi, este plin internetul de imaginile incitante ale domnişoarei. Şi nu de azi de ieri.

Simplă căutare pe Google. O vedem pe starletă în zeci de poze fierbinţi. Într-una dintre acestea, posteriorul divei, sumar acoperit, se conturează pe zidul unei biserici din centrul Bucureştiului. Grotesc. Doar această fotografie şi era de ajuns ca să nu fie angajată niciodată la televiziunea publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.