Aurelian Pavelescu, preşedinte peste un partid îngropat în urmă cu 15 ani

Am întrebat un bun prieten ce blestem a căzut pe capul creştin-democraţilor dacă Aurelian Pavelescu a fost ales preşedinte al PNŢCD? Ce furie divină s-a abătut asupra ţărăniştilor?

Un traseist politic (cred că a trecut prin cinci partide) a cărui singură preocupare este apariţia la tv, oriunde (de regulă ca să spună enormităţi), cred că s-ar duce şi la Pubela TV, dacă ar exista,  este cel care a preluat frâiele unui partidul înfiinţat de către Maniu şi Mihalache.

Răspunsul a venit prompt. Prietenul meu crede că sunt surmenat. Doar că nu m-a făcut tâmpit. „Care partid?”- m-a întrebat nervos. Partidul a murit. În 1995. „Şi, dacă nu ştiai – contină amicul -, a fost îngropat la Bellu Catolic, odată cu Corneliu Coposu”.

3 comentarii la „Aurelian Pavelescu, preşedinte peste un partid îngropat în urmă cu 15 ani”

  1. Poate că s-ar fi dorit ca partidul acesta să fie îngropat împreună cu Corneliu Coposu, însă nu s-a întâmplat astfel. După cum nici Aurelian Pavelescu nu a ajuns preşedinte al PNŢCD, deşi s-ar fi dorit acest lucru.

  2. Aurelian Pavelescu,avocatul ala mic cu capul mare a ajuns PRESEDINTE de TARLA,adica pe ogoarele lasate in paragina.La asa partid ,asa presedinte !
    Rar mi-a fost dat ,in viata,sa vad un asemenea specimen de CARIERIST FARA SCRUPULE,suficienta vanitate si curlingau.
    Sunt convins ca PNTCD a murit odata cu moartea lui Corneliu Coposu,seniorul politicii romanesti;restul e TACERE!
    Dumnezeu sa-i odihneasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.