Ieşită brusc de pe videochat, Sparanghelista face recurs la istorie, însă arată doar că prostia n-are intermitenţe

Oana Sparanghelista arată din nou fanilor că prostia n-are intermitenţe. Ea e un melanj mai rar la noi: noaptea-i o regină a videochatului erotic, iar ziua, coborând brusc de pe şoseaua virtuală de centură, se metamorfozează în activistă PSD. Din acestă postură ar vrea să fie ceva mai cultă-n cap decât influencera Dana Budeanu. Culmea însă, spiciul ei semidoct defavorizează PSD. Nu-i cu intenţie, ci din prostie, fireşte.

Recent, îmbrăcată într-o bluză verde, plină de zebre, Sparanghelista l-a stuchit pe Ludovic Orban, pentru că, zicea ea pe pagina de Facebook, în 1929, liberalii ar fi omorât mineri la Lupeni în timpul protestelor şi a grevei care a avut loc atunci. Culmea e că însăşi Sparanghelista spune în spiciul ei – la acea vreme, guvernul era ţărănist.

Făcând recurs la istorie într-un puseu propagandistic asistat de zebre, mai precis la momentul Lupeni ’29, videochatista noastră încearcă să inducă ideea că, deşi ţărăniştii erau la putere, liberalii dădeau ordine militarilor pentru ca minerii să fie împuşcaţi. Asta în pofida faptului că (e de notorietate) greva de la Lupeni din 1929 n-a fost reprimată de liberali, cum spune ea, ci de un guvern ţărănist, aflat atunci la cârma ţării, care a trimis armata să tragă în grevişti.  

Ce n-a sesizat amazoana erotismului revoluţionar. Fonfleul necruţător despre crimele liberalilor din 1929, de care au fost responsabili, de fapt, ţărăniştii, a defavorizat profund PSD-ul de azi. Iar asta pentru că, în acest moment, PSD, căruia Sparanghelista în face propagandă în fiecare zi, e aliat cu PNŢCD. Înţelegerea a fost făcută recent, pe vremea idolului ei, Dragnea, şi-a avut drept consecinţă intrarea ţărănistului Cristian Terheș în Parlamentul European pe lista PSD.

În rest, ce bine era chiar şi pentru PSD dacă Sparanghelista rămânea doar o videochatistă roşie care comercializează nuri. S-a extins însă având oroare de anonimat, confundă andrisantul şi emană doar prostie crasă.  
  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.