Ilie Năstase, divorţul şi epistola

Ilie Năstase (63 de ani) se desparte de soţia sa, Amalia (34 de ani). Până aici nimic anormal, iar cei 30 de ani care îi despart îşi spun şi ei cuvântul.
Ilară este însă scrisoarea pe care soţii Năstase – supăraţi pe prietenii care n-au ştiut să facă un secret din divorţul lor – au trimis-o presei.

„Noi am decis sa ne despărţim – scriu Amalia şi Ilie –  pentru că am ajuns la o răscruce a vieţilor noastre în care amândoi ştim că nu putem continua decât ca prieteni. Deşi poate părea idilic ce spunem, am văzut prea multe lucruri urate în jurul nostru, în media şi în societatea românească, şi nu vrem sub nicio formă să devenim zi de zi sursa savuroasă a iubitorilor de scandaluri şi să devenim sursă de interese.”

Nu ştiu cât de „idilică” le va părea cititorilor misiva celor doi, din care am redat doar un fragment, dar mi se pare ilar, ca să mă exprim elegant, să sugerezi că te desparţi ca să nu devii „sursă savuroasă” a iubitorilor de scandaluri.

Adevărul este însă că noi îl iubim pe Ilie Năstase fiindcă că a fost unul dintre cei mai talentaţi jucători de tenis de pe planetă, un monstru sacru al acestui sport, şi nu pentru epistolele sale.

2 comentarii la „Ilie Năstase, divorţul şi epistola”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.