În aşteptarea lui Năstase sau cum transformă Ponta deciziile proaste în dovezi de omenie

Victor Ponta, preşedintele PSD, a declarat că decizia BPN este de a nu face în acest moment alegeri pentru preşedinţia Consiliului Naţional al partidului.

„Categoric – am văzut şi sursele astea – am decis de lunea trecută în BPN că nici vorbă. Nu facem alegeri pentru preşedinţia Consiliului Naţional”, susţinea liderul social-democraţilor.

E limpede că Ponta aşteaptă, mai devreme sau mai târziu, ca Adrian Năstase să iasă din puşcărie ca să îşi reia funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD. Hotărârea sa este însă una greu de înţeles. Nu atât pentru susţinătorii partidului din ţară, cât pentru străinătate. Şi asta pentru că „albirea” lui Năstase, prin orice mijloace, este o manevră mai mult decât nefericită pentru imaginea PSD, indiferent de motivele invocate.

Deunăzi (legat de suspendarea lui Băsescu), Ponta declara publicaţiei Die Presse: „Atât timp cât pot să învăţ din greşelile mele, cred că există speranţă.”

Nu ştiu la ale cui speranţe se referă premierul. Însă, de pildă, faptul că îl aşteaptă pe Năstase din puşcărie ca să îl aşeze din nou pe scaunul de preşedinte al CN al PSD, arată un lider PSD care continuă să comită greşeli flagrante. Şi, culmea ipocriziei, fiind conştient că o dă des în bară, Ponta încearcă să transforme deciziile extrem de proaste în niscai dovezi de omenie.

Un comentariu la „În aşteptarea lui Năstase sau cum transformă Ponta deciziile proaste în dovezi de omenie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.