În numele Kremlinului: Ciutacu îl beşteleşte pe Zelenski pentru că nu închină Ucraina lui Putin

Victor Ciutacu, catalogat de Sputnik, vocea propagandei ruse, drept ziaristul anului 2021, nu vrea o clipă să fie nedemn de această înaltă distincţie oferită de agenţia de presă a Moscovei.

Aşa că într-o emisiune a EVZ, moderată de Robert Turcescu, postată şi pe YouTube, teleastu’ s-a dezlănţuit la adresa lui Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, folosind un limbaj neaoş, isteric, extrem de violent, incalificabil şi, fireşte, greu de reprodus.

Cert e că Ciutacu s-a isterizat grotesc la adresa lui Zelenski dintr-un singur motiv. Ei bine, după cu conchidea chiar el în emisiune, preşedintele Ucrainei trebuia, nici mai mult, nici mai puţin decât să-i predea ţara lui Putin. Pe scurt, după cum a spus teleastul de la RTV: (Zelenski -n.m.) să nu se bată cu ăla mai mare (adicătelea, cu Putin – n.m.), asta trebuia să facă.

În rest, cu siguranţă nu-i o coincidenţă faptul că năzuinţa arzătoare a lui Putin ca ucrainenii să-i pună ţara la picioare e bucăţică ruptă din gândul lui Ciutacu. Şi nu mă îndoiesc, în continuare sudalmele teleastului la adresa lui Zelenski, care, iată, chiar nu vrea să se supună ruşilor, aşa cum doreşte Ciutacu, vor curge gârlă pe net ori la tv.

Citeşte şi:

4 comentarii la „În numele Kremlinului: Ciutacu îl beşteleşte pe Zelenski pentru că nu închină Ucraina lui Putin”

  1. Am citit pana la capat ,si aveti mare dreptate .De ce nu se inchide postul TV Ciutacu cand patronu lui puscariasului Ghita se a fla fugit in Sarbia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.