În vremea coronavirusului, Nistorescu s-a sucit brusc: PSD, demn de dispreţ, cumpără suflete disperate

Dintr-o disertaţie a lui Cornel Nistorescu despre frica medicilor în vremea coronavirusului, pretext pentru un atac frontal împotriva unor colegi de breaslă, dar nu numai, aflu că ziaristul nostru atomic s-a sucit – nu mai închină ode dibace Epocii Dragnea. Ba dimpotrivă, PSD ar merita despreţ.

…Nu mă impresionează cîtuși de puțin eforturile PSD-ului de a lansa tot felul de măsuri aducătoare de simpatie pentru viitoarele alegeri. Dimpotrivă, merită dispreț. Sunt doar idei ce nu sar de genunchiul broaștei, forme ieftine de cumpărat sufletele speriate ale celor simpli pentru o viitoare bătălie politică, scrie Nistorescu în articolul Frica și propagandiștii ei, publicat în cotidianul.ro.

Ca să vezi răsucire. Până mai ieri, Nistorescu se văita că PSD nu e lăsat să guverneze de statul paralel, încuraja măsurile anti-justiţie ale PSD/ALDE şi părea extrem de satisfăcut atunci când Liviu Dragnea îşi arăta muşchii spre UE, în speranţa că euroscepticii îl vor scăpa de puşcărie.

În rest, da, Nistorescu a ştiut mereu să aleagă părerea cea mai convenabilă, dar nici eu nu mi-am pierdut memoria.

Mai jos, doar doua exemple dintr-un noian ale unor exerciţii de echidistanţă elogioasă.

Cornel Nistorescu, De ce tace Dragnea?, 2 mai 2019: …La Băsescu este protecție, la Dragnea, un soi de hinghereală publică organizată de profesioniști. Se desfășoară de dimineața pînă seara fără să ca nimeni să strige „orchestra și iar orchestra”. Nebunia este totală. Toate generațiile urlă….Nu înțeleg de ce Dragnea tace și răspunde ironic cînd pui de extremiști strigă mereu „ciuma roșie, ciuma roșie!”. Visează să cadă la pace cu ei? Nu pricepe că el este o țintă trecătoare și că toată orchestrația dincolo de fluierături ascunde o campanie de mari proporții pentru demolarea PSD-ului

Cornel Nistorescu, Multinaționalele l-au pedepsit pe Dragnea, 28 mai 2019: …A fost aplicată cu vîrf și îndesat o metodă a victimizării, a demonizării, în stilul acuzațiilor isterice, care nu mai cer argumente și probe, ci numai execuții. Și a ținut. Liviu Dragnea a devenit inamicul României, iar PSD-ul pericolul principal al democrației și al dezvoltării. Ceea ce nu prea este, oricît se forțează unii să mă convingă. Povestea a prins, a întărîtat lumea și acum suntem în situația de a vedea ce-am făcut.

2 comentarii la „În vremea coronavirusului, Nistorescu s-a sucit brusc: PSD, demn de dispreţ, cumpără suflete disperate”

  1. Dupa caderea comunismului, primii au fost tot comunistii. Nistorescu este cel mai bun exemplu

  2. La inceput, lui Nistorescu, ii placea foarte mult capitalismul de cumetrie a lui Circiog, prietenii stiu cine a fost, dar, dupa ce a devenit bogat, trambiteaza marxismul de cumetrie al lui Dragnea si ii propaga manifestul anti-UE, anti-NATO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.