Halucinant! Floriana Jucan vrea ca Iohannis să meargă printre cei infectați de noul coronavirus, iar propaganda rusă o ridică în slăvi

Criza declanşată de actuala pandemie scoate la iveală frenezii greu de explicat la ziariştii manciurieni – vor baie de mulţime.

Propaganda rusă de la Bucureşti n-a scos o vorbă despre faptul că, în urmă cu o săptămână, Putin a dat mâna cu un medic confirmat cu noul coronavirus, dar pare extrem de iritată că Iohannis nu se contaminează voluntar. Ca de obicei, enervarea-i prin intermediari.

Aşadar, în vremea coronavirusului, Sputnik, vocea propagandei ruse, ridică în slăvii articolul unei ziariste manciuriene, la Floriana Jucan mă refer, extrem de indignată de faptul că Iohannis nu merge printre românii infectați de virusul Corona.

De ce nu ați mers printre românii infectați de virusul Corona, adus în țară cu generozitate și de mulți veniți din străinătate, care își așteaptă salvarea acum de la Dumnezeu și de la medicii „penali” încă lăsați în libertate de statul de drept?, scrie Jucan în Qmagazine, portal pe care-l controlează.

Faptul că Floriana Jucan doreşte ca preşedintele să se transforme în vivandieră mă interesează prea puţin sau chiar deloc. De remarcat e doar delirul Sputnik, agenţie de presă guvernamentală rusă, care îi dedică un imn de slavă jurnalistei pentru că îi cere lui Klaus Iohannis să rişte o infecţie cu noul coronavirus, doar ca să-l aplaude ea, sub titlul: Floriana Jucan, mesaj excepțional pentru Iohannis! Nimeni NU l-a desființat în așa hal! Din articolul publicat în Qmagazine nu reiese niciun mesaj excepţional, ci doar unul patriotard. Se pot convinge toţi cei care au oarece timp şi imunitate la limbajul de lemn.

În rest, îi doresc multă sănătate medicului Denis Protsenko de la spitalul din zona Kommunarka (Moscova), cel care a dat mâna cu Vladimir Putin, ca şi preşedintelui rus, despre care am aflat că e bine şi în formă după acest episod, potrivit purtătorului său de cuvânt.

Un comentariu la „Halucinant! Floriana Jucan vrea ca Iohannis să meargă printre cei infectați de noul coronavirus, iar propaganda rusă o ridică în slăvi”

  1. Marea suparare vine de la faptul ca a fost dezabonata de la contractele cu statul, nu mai sufla psd-ul in pinze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.