Încercat de o revelaţie, Paul Stănescu vrea ca PSD să facă alegeri precum la Vatican

Paul Stănescu, secretarul interimar al PSD, a vrut cu orice preţ să fie remarcabil după ce a avut o revelaţie. Păi cum altfel să cataloghez declaraţia sa de la Iaşi, unde a spus că alegerea conducerii partidului trebuie făcută precum cea în care este ales Papa. Era vorba de cel de la Vatican, fireşte.

Paul Stănescu: Într-adevăr PSD trebuie condus de o echipă, o echipă care trebuie să fie, am făcut o comparaţie,( …) aşa cum conclavul alege papa, cam aşa îmi doresc eu (…) să fie aleasă echipa de conducere a PSD. Să fie o fotografie frumoasă, cum spun eu, şi să fie aleşi în conducerea centrală a PSD cei mai buni colegi care pot să reprezinte PSD în aceste momente nu prea plăcute, în care venim după pierderea a două rânduri de alegeri.

Adică, traducând din română în română revelaţia lui Stănescu: Un conclav de baroni controversaţi poate alege un Capo dei capi la fel de controversat.

Nu ştim încă pe unde va ieşi fumul alb de după alegerea liderului maxim al PSD, că n-avem Capelă Sixtină la sediul din Kiseleff, însă bănuiesc că va fi găsită o soluţie specataculoasă. În rest, din revelaţie în revelaţie, spre abis.

2 comentarii la „Încercat de o revelaţie, Paul Stănescu vrea ca PSD să facă alegeri precum la Vatican”

  1. Cine si-ar fi inchipuit ca Stanescu are asemena idei demne de /veneratie/ Pentru inceput, ar fi bine ca cel ales de PSD sa inceapa lucrarea spalnd picioarele infractorilor si apoi sa in spele de tot, de pacate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.