Oficina Romania TV este aprovizionată cu bani grei de statul român. Pretextul: Extragerile Loto

România TV, fondată de fugarul Sebastian Ghiţă, una dintre televiziunile de casă ale PSD, a mai primit de la statul român 2.548.000 de lei. Adică, un fleac de peste 550 de mii de euro ca să transmită extragerile Loteriei Române.

Mai știți ceva despre domnul Sebastian Ghiță?
Întreb asta pentru că televiziunea fondată de el tocmai a mai primit din partea statului român încă 2.548.000 lei să transmită extragerile Loteriei.
PS: în anul 2018 a mai primit 1,68 milioane de lei. Tot pentru transmisiunea de la Loterie
, scrie europarlamentara Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

În ce priveşte întrebarea doamnei: Mai știți ceva despre domnul Sebastian Ghiță?, mi se pare redundantă, devreme ce banul rămâne steaua polară a pragmatismului. E limpede că cineva, persoană importantă, trebuie ceva mai mult despre fugarul Ghiţă. Altfel, oficina RTV n-ar primi bani cu nemiluita de la statul român.

Controlează fugarul Sebastian Ghiţă societatea Ridzone Computers, care deține licența RTV? Păi asta a fost întrebarea pe care şi-a pus-o şi DNA.

În rest, adaptarea la orice situație aduce doar tăcere.

2 comentarii la „Oficina Romania TV este aprovizionată cu bani grei de statul român. Pretextul: Extragerile Loto”

  1. Noi Poporul,primim in fiecare zi un PUMN in gura.Sa tacem.Ca pe timpul luni Ceausescu.Oamenii cu pregatire(cu reala,pregatire) sunt dominati de ,,desteptii cu Diplome,,,cu aceste false hirtii ,au putut fura si ,deci,BANUL VORBESTE…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.