Întotdeauna m-am întrebat: Oare ce dracu fumează ăştia de la AUR? Iată că s-ar putea să aflăm

George Simion

George Simion, copreşedinte AUR, a vrut să ne demonstreze că ar avea şi niscai umor. Altfel nu declara că Mircea Gheorgheosu, purtătorul de cuvânt al partidului său, prins de filtrul SPP cu un plic de cannabis în Parlament, nu va fi în niciun caz propunerea de premier a formaţiunii sale politice.

După ce asupra lui Gheorgheosu s-a găsit cannabis, tocmai atunci când intra în Parlament, el a declarat că respectiva substanţă era pentru consumul propriu.

Adevărul e că aveam o dilemă de-a dreptul existenţială. Încă de pe vremea în care madam Şoşoacă juca la AUR, mă tot întrebam, însă era doar o figură de stil: oare ce dracu fumează domnii ăştia?, care, deşi eterogeni, se jurau că merg împreună. Spre nicăieri, în opinia mea.

Aşteptăm desfăşurarea anchetei şi apoi ne vom pronunţa. Cu siguranţa domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastra pentru prim-ministru, a declarat George Simion.

În rest, cannabisul poate fi un spărgător de griji, dar şi modul în care Dumnezeu îţi spune că ai prea mulţi bani. Am zis poate fi pentru că, deocamdată, până la finalizarea anchetei instrumentată de DIICOT, Mircea Gheorgheosu, angajat al Senatului României, se bucură de prezumţia de nevinovăţie.

În prim-plan, Mircea Gheorgheosu alături de George Simion

Conform Legii 143/2000 care priveşte prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Citeşte şi:

UPDATE: Potrivit AUR, Mircea Gheorgheosu este membru al acestui partid. El lucra în departamentul de comunicare şi a fost purtătorul de cuvânt la congresul din ianuarie 2020. Gheorgheosu anunță că și-a dat demisia din toate funcţiile pe care le deţinea în Parlament şi în AUR.

4 comentarii la „Întotdeauna m-am întrebat: Oare ce dracu fumează ăştia de la AUR? Iată că s-ar putea să aflăm”

  1. Și George Simion are mintea in flacări. S-a vazut după ce, în Parlamentului, a recitat versuri pe care i le atribuia lui Eminescu, dar, de fapt, aparțineau unui anume Bamboi, un poet băcăuan obscur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.