Să n-ajungem pe dric de prea multă băşcălie: Ciolacu şi Grindeanu, mesaj în batjocură; Cîţu le răspunde

Sportul preferat al multora dintre politicienii noştri e băşcălia, fie că sunt în opoziţie ori la putere. Ei cred că, dacă-l practică, devin şi ceva mai inteligenţi.

De pildă, Marcel Ciolacu, liderul PSD, a publicat o fotografie în care apare, la o terasă din Vama Veche, alături de Sorin Grindeanu, vicepreședinte al PSD, şi de Daniel Gheorghe Georgescu, primarul din Limanu. Imaginea este însoţită de o aroganţă la adresa lui Florin Cîțu. Florin, noi suntem aici. Tu?!, scrie Marcel Ciolacu, pe Facebook, deasupra fotografiei cu pricina. Şi Grindeanu a postat respectiva imagine pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, Florin Cîţu le răspunde celor doi lideri PSD aflaţi la Vama Veche, dar pe Instagram: Vacanță frumoasă până în 2028/  I got this (Mă ocup eu de asta).

Rămân însă la concluzia că băşcălia nu-i decât o tragere în derizoriu. Ce bine ar fi pentru ţara, ţărişoara noastră dacă cei din opoziţie, ori de la putere (şi nu mă refer doar la Ciolacu, Grindeanu ori Cîţu), n-ar recidiva cu glumiţele lor fade. Nu de alta, dar n-au pic de umor. Mi se par rătăciţi, ba chiar căzuţi în ridicol, rostind strofe deloc inspirate care oricum ajung la erată.

În rest, da, vorba poetului: Românie, Românie,/ Vezi să nu ajungi pe dric/ De prea multă băşcălie…

Citeşte şi:

3 comentarii la „Să n-ajungem pe dric de prea multă băşcălie: Ciolacu şi Grindeanu, mesaj în batjocură; Cîţu le răspunde”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.