Într-un interviu oferit unei foste consiliere, Dăncilă promite „partea ei de adevăr” şi despre Dragnea, tătucul ei politic

M-a încercat oarece emoţie atunci când am citit că Viorica Dăncilă îşi va lansa o carte. Hait!, am zis, iată că Dăncilă pare hotărâtă să devină din regina gafelor una a cuvintelor, deşi, cu ceva vreme în urmă, le încurca într-o aşa măsură încât era catalogată drept un ştrudel vorbitor.

Numai că mă dumiresc repede. De fapt, nu-i chiar o carte de memorii a lui Dăncilă, ci una a ziaristei Marga Niţu. Cea din urmă a scris: Viorica Dăncilă, partea ei de adevăr – un amplu interviu cu fostul premier PSD, care, printre altele, încearcă să explice şi relaţia cu Liviu Dragnea. Interesat. În sfârşit o să aflăm ce spune Dăncilă despre tătucul ei politic, distanţat momentan la Rahova. Va zice de bine, de rău ori de mijlociu?

Chiar dacă presa anunţa cu surle şi trâmbiţe că respectiva carte ne va pune în faţa mai multor dezvăluiri legate de PSD, nu mă aştept decât la un interviu telefonat şi bine controlat. Nu de alta dar, după cum scrie propaganda rusă, bine informată la capitolul dosare de cadre, Marga Niţu, care se recomandă: Jurnalistă, specializată în Comunicare conștientă în spațiul public și protocol diplomatic, a fost, o perioadă, consiliera lui Dăncilă.

Din paradisiaca gândire a Vioricăi Dăncilă, transpusă pe Facebook întru reclama respectivei cărţi, mai reiese că ea rămâne o social-democrată convinsă şi n-ar dori decât să îndrepte lucrurile în PSD. De unde deduc – Viorica a priceput, în sfârşit, ce înseamnă social-democraţie. Aşa că aştept cu interes şi o a doua carte despre iniţierea doamnei în paradisului social-democrat românesc, bine stimulat de memoria raiului comunist, a cărei prefaţă s-o scrie Alina Mungiu-Pippidi din poziţia de veşnică şi ferventă admiratoare a reginei gafelor.

UPDATE: Îmi amintesc că eram la Scroviștea cu soțul meu, când au venit Paul Stănescu și Liviu Dragnea. Mi-au cerut amnistia și grațierea, care urma să fie introdusă de către un secretar de stat, fără a trece prin toate serviciile pentru avizare, descrie Viorica Dăncilă, în carte, momentul în care Drangea i-a cerut să îl salveze de la închisoare. Păi informaţia asta, de notorietate, întoarsă deja pe toate părţile de presă din 2019, confirmată abia acum şi de fostul premier, îmi întăreşte ideea că din nimic nu faci urzeală, ci doar simplă abureală.

3 comentarii la „Într-un interviu oferit unei foste consiliere, Dăncilă promite „partea ei de adevăr” şi despre Dragnea, tătucul ei politic”

  1. Această dezinformare este pur şi simplu o minciună!, ca sa o cităm din gândirea ilustrei noastre scriitoare, cunoscută și sub numele de He,he, he.

  2. Ce dezamagire. Asteptam o carte despre cum face sarmale si cirnati de Craciun, Anul Nou, ma bucuram ca ii iesise politica din cap. M-am inselat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.