Codrin Ştefănescu, prostie fără intermitenţe: Dacă Dragnea guverna, pandemia nici că se simţea

Sincer, mă fascinează prostia, iar Codrin Ştefănescu nu-mi dă nici o clipă de răgaz. De altfel, inepţia sa o întrece de multe ori chiar şi pe a madamei Şoşoacă, ca să nu mai spun că Dana Budeanu trebuie să peroreze îndelung şi emfatic în satisfacţia ei suverană pentru a ajunge cât de cât la nivelul neghiobiilor debitate de Ştefănescu în doar câteva vorbe.

Aşadar, după ce îi muştruluieşte pe medici, pensionari şi profesori că n-au votat PSD, lansând şi teoria: Unul din zece!, Ştefănescu trânteşte una abisală: dacă Dragnea guverna, pandemia nici că se prea simţea.

Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook: La europarlamentare ne-au votat doar unul din zece pensionari, profesori, medici! Unul din zece! Dacā ne votau toți cei pentru care ne-am luptat, alta era situația azi! Liviu Dragnea era liber, PSD guverna, majorarea pensiilor și salariilor continua conform programului, Horeca funcționa, treceam prin pandemie oferind sprijin tuturor celor care aveau nevoie de el!

În rest, cine a spus că toţi suntem responsabili de prosperitatea prostiei n-a greşit câtuşi de puţin.

2 comentarii la „Codrin Ştefănescu, prostie fără intermitenţe: Dacă Dragnea guverna, pandemia nici că se simţea”

  1. Tembelul asta zice ca va recupera PSD,care nu va mai fi partid/molusca.Crede ca o sa il vedem pe Dragnea in frunte si pe Irinuca antrepenoarea in dreapta celui aflat acum la pripon,cu Stefanescu in rol de tutzer,pentru ca trebuie sa avem un viitor de aur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.