Invitaţii lui Andrei Gheorghe vor avea păreri împovărate de testicule

Iureşul ăsta legat de instalarea noului premier a eclipsat întoarcerea lui Andrei Gheorghe în televiziune. Aşadar, după ce i-a făcut praf pe moguli („Vîntu e un actor ratat! Sârbu – un regizor ratat! Voiculescu – un sportiv ratat!”), Gheorghe, fiul rătăcitor, revine în curtea mogulilor cu o nouă emisiune.

Adevărat, The Money Channel nu-i chiar Antena ori ProTV dar, oricum, e mai bine decât nimic. Iar acolo vom vedea o emisiune în care el, realizatorul (un model de conduită, care a culminat cu o flegmă pe obrazul unui poliţist fiindcă cel din urmă a îndrăznit să-l oprească pe Gheorghe în trafic pe motiv de machială), vă urmări „umanitatea” şi „puterea”. Ca să vezi ce dizarmonie de termeni a fost pusă în slujba audienţei!

Mai mult, conform celor declarate de Gheorghe, el nu va avea niciodată invitaţi cu „păreri lipsite de testicule”. De unde, înţeleg eu, toţi invitaţii lui Gheorghe în platoul The Money Channel vor dezvolta puncte de vedere împovărate de cojones.

Aşadar, ca să citez tot din Gheorghe, cu siguranţă emisiunea va avea o seducţie voită, prin amplificarea terţiarului imaginar, care va duce inevitabil şi mefistofelic la evoluţia pe micul ecran a unor invitaţi împovăraţi de păreri cu multe testicule – popular: coaie.

3 comentarii la „Invitaţii lui Andrei Gheorghe vor avea păreri împovărate de testicule”

  1. este un ratateu, asa ca, de complexat ce este consumatorul de droguri, o sa se pise pe toti invitatii lui. Asta este exemplul pe care il da televiziunea lui Vantu

  2. Bietii nostri drogati ne dau sfaturi profunde de viata. Inhalati, inhalati, inhalati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.