Traian Băsescu, nămeţii ucigaşi şi cinismul de-a spune ce gândeşti cu adevărat

În Vrancea şi Buzău, mii de semeni de-ai noştri sunt îngropati în nămeţi, iar viaţa multora atârnă de un fir de aţă, fiindcă elicopterul providenţial poate ajunge la ei ori nu. Alte zeci de familii din zonele sinistrate nu şi-au putut îngropa morţii din cauza munţilor de zăpadă care despart casele de cimitir.

Ei bine, tocmai în aceste momente cu adevărat dramatice pentru România, preşedintele nostru iubit a ales să meargă la Predeal – să se relaxeze împreună cu Roberta Anastase, Vasile Blaga şi Elena Udrea. Iată, şeful statului scapă de stresul pe care i l-a provocat schimbarea Cabinetului bucurându-se de peisajul hibernal. Eventual, se va plimba şi cu snowmobilul pe zăpadă pufoasă.

Nu diplomaţia este punctul forte al lui Traian Băsescu, preşedintele tuturor românilor. Însă, dacă eşti solidar cu  miile de oameni care suferă amarnic între nămeţi, nu te duci tocmai acum să te baţi cu bulgări de zăpadă printre brazi, la Predeal. Până la urmă, responsabilitatea este preţul măreţiei la care tot aspiră un Traian Băsescu – din păcate pentru noi toţi, din ce în ce mai mult rupt de realitate.

Sau poate că eu sunt rupt de realitate, iar tocmai cinismul a devenit modalitatea de a spune ce gândeşti cu adevărat.

Un comentariu la „Traian Băsescu, nămeţii ucigaşi şi cinismul de-a spune ce gândeşti cu adevărat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.