Invocând informaţii fictive, Şoşoacă aruncă pe piaţă cea mai ticăloasă diversiune

Şoşoacă, ultima diversiune. Aseară, senatoarea Diana Ivanovici-Șoșoacă a susţinut la RTV că poliția și jandarmii ar fi primit muniție de război, ca s-o folosească împotriva protestatarilor care demonstrează contra măsurilor impuse de răspândirea noului coronavirus. Adică (incredibil, dar adevărat), madam Şoşoacă a spus la RTV, fără nici o probă, că poliţiştii şi jandarmii ar avea ordin să tragă în manifestanţi.

Încercarea de-a induce un sentiment de panică şi teroare în populaţie, invocând informaţii fictive, din sistem, cum afirma Şoşoacă, se numără printre cele mai ticăloase intoxicări ale senatoarei – cu largul concurs al RTV. Tot Şoşoacă susţine şi aberaţia că poliţiştii şi jandarmii au ordin să-i provoace pe oamenii care ies în stradă pentru a riposta cu o forţă disproporţionată – ştire difuzată şi de site-ul RTV.

Culmea e că reacţia oamenilor politici din actuala putere la această ordinară diversiune a senatoarei Şoşoacă fost aproape inexistentă.

Delirul madamei Şoşoacă e total ignorat de Guvern. La fel de rău, puterea comunică prin intermediari. După mitingurile de aseară şi şedinţa de azi a PNL, cel care a ieşit la rampă să vorbească despre restricţii a fost Raed Arafat. Mai rău nici că se putea. Pe lângă faptul că Arafat n-are nicio responsabilitate politică, este şi cel mai prost comunicator posibil. De câte ori vorbeşte, spune exact nimic.

În rest, dacă Guvernul se va face în continuare că plouă în ce priveşte jocul murdar al senatoarei, care clamează pe bandă rulantă conjuraţii doar de ea ştiute, având ca principală tribună RTV, există posibilitatea ca actuala criză sanitară să se transforme într-o mare nebunie.

2 comentarii la „Invocând informaţii fictive, Şoşoacă aruncă pe piaţă cea mai ticăloasă diversiune”

  1. Catalogarea in materie de ticalosie nu-si mai are rostul, e lipsita pana si de umor. sper in construirea unui azil pentru idioti, chiar daca marimea acestuia va fi greu de imaginat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.